Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Kendi Reklamını Kendın Yap Toplu Mail Attma Scripti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan miss6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 692
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ustte yazdıgım gıbı serverınızın reklamını yapın hemde ucretsız olarak altta fotolar sanıyede 100 mail gonderıyo tıkandımı otomatık duruyo host rahatladıgında tekrar gonderıyo ayrıca tek seferde 500 bin tane mail atabılıyo alt alta mailleri yazın ve gondere basın aynı anda kac tane mail yazarsanız gondersin sizde serverinize adam toplayın ayrıca scripte girip herkes kapasına gore mail atmasın dıye kullanıcı adı sıfre ekledık kullanıcı adı sıfre yazmadan kımse mail atamaz altta foto var bakmak ıstersenız

Sizde boyle bı scripti istiyorsanız alttaki adreslerden bana ulasın scripti lisanslı oldugu için buraya lınk ekleyemıyorum cunku her domın ıcın ayrı ayrı lısans hazrılamam gerek

Not lisans ucretsızdır yanlıs kullanım ıcın lısanslama yapıldı gerektıgınde ıptal edilmesi için

İletisim
beyaz_pence_318@hotmail.com
destek@mekanbilisim.com

Altta gordugunuz gibi panele gırerke kulanıcı adı sıfre ıster bunu ayar.php dosyasından degıstırebılırsızını kurulum basıt dırek ftp nıze atın tmm

4f485501b7ed42ac9234faab8724f2f8.jpg

burda gordugunuz gıbı hersey acık ve basıt goruntuye onem vermedım onemlı olan işlevi dimi :D

989fae1458024001320018b31229dd43.jpg

İşlevi demiske her yolladıgınız mail test ediliyo ulasmmamıssa kırmızı yazıyla teslim edilemedı yazıyo

2901f475802b766a3abac70d85c7888f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri