Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ustte yazdıgım gıbı serverınızın reklamını yapın hemde ucretsız olarak altta fotolar sanıyede 100 mail gonderıyo tıkandımı otomatık duruyo host rahatladıgında tekrar gonderıyo ayrıca tek seferde 500 bin tane mail atabılıyo alt alta mailleri yazın ve gondere basın aynı anda kac tane mail yazarsanız gondersin sizde serverinize adam toplayın ayrıca scripte girip herkes kapasına gore mail atmasın dıye kullanıcı adı sıfre ekledık kullanıcı adı sıfre yazmadan kımse mail atamaz altta foto var bakmak ıstersenız
Sizde boyle bı scripti istiyorsanız alttaki adreslerden bana ulasın scripti lisanslı oldugu için buraya lınk ekleyemıyorum cunku her domın ıcın ayrı ayrı lısans hazrılamam gerek
Not lisans ucretsızdır yanlıs kullanım ıcın lısanslama yapıldı gerektıgınde ıptal edilmesi için
İletisim
beyaz_pence_318@hotmail.com
destek@mekanbilisim.com
Altta gordugunuz gibi panele gırerke kulanıcı adı sıfre ıster bunu ayar.php dosyasından degıstırebılırsızını kurulum basıt dırek ftp nıze atın tmm
burda gordugunuz gıbı hersey acık ve basıt goruntuye onem vermedım onemlı olan işlevi dimi
İşlevi demiske her yolladıgınız mail test ediliyo ulasmmamıssa kırmızı yazıyla teslim edilemedı yazıyo
Sizde boyle bı scripti istiyorsanız alttaki adreslerden bana ulasın scripti lisanslı oldugu için buraya lınk ekleyemıyorum cunku her domın ıcın ayrı ayrı lısans hazrılamam gerek
Not lisans ucretsızdır yanlıs kullanım ıcın lısanslama yapıldı gerektıgınde ıptal edilmesi için
İletisim
beyaz_pence_318@hotmail.com
destek@mekanbilisim.com
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Altta gordugunuz gibi panele gırerke kulanıcı adı sıfre ıster bunu ayar.php dosyasından degıstırebılırsızını kurulum basıt dırek ftp nıze atın tmm
burda gordugunuz gıbı hersey acık ve basıt goruntuye onem vermedım onemlı olan işlevi dimi

İşlevi demiske her yolladıgınız mail test ediliyo ulasmmamıssa kırmızı yazıyla teslim edilemedı yazıyo
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...