bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

WeNoMT2 Turk PwP Server AçılmışTır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan langit123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 331

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler WeNoMT2 Açılmıstır. Süper PvP Server Dir.
Özellikler:Lag 0, Bug 0, Sandiklar Vardir. + basrken item istemez para istemez suan hiç item yakmıyor.
Sandıklar npc lerde satılıyordur takılar +9 satılıyor 65lwl ve 61lwl itemler de satiliyor 70 lwl kiliçlarda satiliyor efsunlar satılıyor KasarSaniz Para Çok Çıkıyo Oyuzden Fiyatlar Biraz Çok
[TL]WeNoM Size Süpriz hediyeler dağtıcaktır ay kılıçı güneş kılıç ws. ancak sabretmeniz gerekir sonra gm size p açabilir g açabilir lwl verir at verir isterseniz tabi :m08:
Ve Cuma Cumartesi Çok Oyuncu Olursa Çok Geç Yatabilirim Ve Sabahta En geç 12 De kalkarım Çok Zevkli Bir Sw Ama siz fiyatlaraaldirmayin Deminde Dedim Gibi Bazen 1m Çikabiliyor Ama sizin için Çok Pahalı Değil
GM sizlerle ilgilenir Süper Bi serverdir.Şimdi Online Saatler 3 den 12 ye kadar dır neden? Çünkü okuldan 3 de çıkıyorum cumartesi pazar bol bol açık okul oldu zamanda 12 de yatıyorum bazen 3 e kadar sürüyor :m08:
GM Hep Sizlerle Online Baze Sorun Çıkabilir Swyi açamaya bilir Oyuzden K.b Kısaca Süper Bi server Simdi Hamachi Ağlarımıza Gelelimmmmmm

WeNoMT2 Şifre : 123
WeNoMT3 Şifre : 123
WeNoMT4 Şifre : 123
WeNoMT5 Şifre : 123
WeNoMT6 Şifre : 123
Böle Devam Edip....

WeNoMT18 Şifre : 123
WeNoMT19 Şifre : 123
WeNoMT20 Şifre : 123
'E Kadar'Dır.

Üyelik Alımı: http://5.124.255.156/panel/regist.php

Download: http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/r9ucduhj/WeNoMT2_Pack.rar.html

MC Den Girmek İçin: Metin2 Setupundan Yeni Metin2 Kurun Ve Sakin Pack Yükletmeyin Download da Verdim Packi Kurdunuz M2 Ye Atin Ve Sura Resminden Girin Yoksa Çalişmaz Lütfen...

Bilmeyenler İçin Oyuna Giriş: İndirip Kurup İşlemi Bitirdikten Sonra Metin2 Klasöründe Sura Resmine Tıklayın Bişe Çıkcak Orda Sağ Altta Çince Bişe Yazıyo Ona Tıklayın girin Sunucu Hatası Verirse 2 nedeni Vardır 1. Ya ben Pc de Değilim 2.Oyunu Kapatın Tekrar Açın ;) Herkeze İyi Oyunlarr Saygılar WeNoM

DipNot:Sari Bayrak Olunuzz...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri