Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NOSTALE Rehber..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fmulti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Fmulti

Level 7
TM Üye
Konular
469
Reaksiyon Skoru
244
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
140
MmoLira
-10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaslar sizlerde duymussunuzdur nostale online adını simdi sizlere bilgilerimi paylasıcam

Sitemiz :
hersey bu sitede kayıt download vs ..!

Oyunda 3 tane class war :

1- Warrior 2. classında berserking we ya blade secenegi war
2- Archer 2. classında ranger we Asas.. secenegi war
3- Mage 2. classında redmagician we (bunu hatırlayamadım bulursam eklerim)

ama ben archer oldugum icin dier classların skillerini tanıtamayacaıgım

Önce npclerimizi tanıyalım :

1 ) silah we ya benzeri arac we gereclerimizi temin ettigimiz yer !

ayrıca bu npc ile para karsılıgı iteme + ekleye bilirsiniz ama alısık oldugumuz oyunlardaki gibi + basınca atak artmıyo silaha % 10 - %20 - %30 gibi extra atak werir . Birde 25 lwl bob adında yardımcı weriyo bize oyundaki gorewlerden birisi bu bobun silahını + basmak icin de daha detaylı resimleri :
silah bolumu:

Kıyafetlerimiz icin:

arkadaslar okcu arkadaslar zorlana bilirler bu bolumde hem eldivenler hem botlar hemde yaylar icin ok bulunmaktadaır ilk oynadıgımda bende bulamamıstım :D

bu bolumde silaha wurmus %'si basıyoruz baya pahalı ama gereklidir !

ewet sıra geldi yardımcılarımızın silahlarına + basmaya kolay burdan !

2) Silahlaraın Derecesini arttırmak (Atagını Artırmak için) Bet denilen seyi yapmak zorundayız silahlara sag tıklayınca rare die bise yazar eger o 0 ise normal -1,-2 gibi ise normalden az damage wururuz ama nekadar yuksekse o kadar cok damage wururuz benim sahib oldugum silah rare lwl 5 we guzel wuruyo bet yapmak icin

Gerekli npclerimiz sagdaki yiyecek içecek npcmiz ortadaki ısınlanma vs. icin gerekli npcmiz pek kullanmadıgım icin detaylı bilgim yok soldaki takı satıyo ama almaya gerek yok sanırım cunku gorewler weriyo herseyi

4)sırada yemek (potion) ihtiyacımızı karsılayacaz eva adlı npcden alıyozu

her oyunda oldugu gibi bunda da yemek olusturma filan war

5)Isınlayıcı npcmiz we + için gerekli ıvırtı zıvırtı npcmiz

burdaki 2. satırın 2. sutunundaki item towna donmemizi sagındaki iste dondugumuz yere geri gitmemizi saglar(o itemi kullanmak icin once towna donme itemini kullanmamız gerekmektedir aksi taktirde hic bi yere ısınlanamazsınız)

Bu ne alaka bende anlamadım ama kombine yapıyor yani biseyleri birlestiriyo olmalı die dusunuyorum ama tekrar diyorum hakkında bise bilmiyorum

Pot yapartmak icin gerekli itemleri topluyoruz we birlestirdigimiz yer

card upgrade diyo tahminimce kafa bolgesine takılan yere fareyi getirince special card filan diyo oraya takılan iteme + basıyor olması gerek

6) Takıcı npc ablamız

takı satın aldıgımız yer

Takılara + basılan yer

7)Evet geldik en sevdigim yere MiniLand ( Bir nevi bize ait ev)

yakaladıgımız hayvanlar buraya gelmektedir.(arkadaslar benim minilandimde yumurta war we bu yumurta yaratık olarak oyunda bulunmamaktadır bunu satan kisilerden almak zorundasınız 1 lwl de satılmaktadır bilginize)

8)we o yumurtayı nereden bulcam bu pazar nerede diyenler icin ( her zaman 1. serwerda pazar kuruyorlar)

9)Class Secim npcmiz (mimi mentor)

10)Class Sectik hemen karsısındaki npcmiz skillerimizin bulundugu npcmizdir

Pasif skillerimiz icin ( bunlar gereklidir hemde hepsi)

aktif skillerimiz icin(hepsi gerekli deildir - skill dolmaz zamanı az olan we alan atan skiller dısında dierleri gerekli deildir haa bide + atak weren skillimiz wardır hepsini acıklayacagım ilerleryen yerlerde

benim aldıgım skiller hakkında bilgi werelim:

1- basit skill ( SPACE BAR - Bosluk tusu ile de calısır-)

2- 5 sn de dolan bi skilldir saglam wurur

3- Alan skillimizdir 15 sn de dolar:

4- + Atak weren skillimizdir( bir benzetme yapacak olursak knighttan roguelerin partye wolf wermesi gibi bi olay ama bu oyunda pt olsanız bile sadece kendimize atabilecegimiz bi skill)

bıcak skilli war ama ben bıcakcı deilim bu yuzden tanıtamayacagım

5 sn de dolan skillden bi ornekle size fair hakkındada bilgi wericegim resimde kırmızı olarak altını cizdim orda water yazıyo bu yuzden bende water kullanıyorum bu itemler gorewlerle geliyo ama ben parayla aldım ( param cok ya :D ) neyse resimde kırmızı kutu icerisine aldıgım itemde water atagı weren itemdir takınca belli olur zaten basımızın utsunde peri gibi bise doner durur govdesinde mavi ısık parlar

arkadaslar ts ( yani Time-Space) gorewlerimiz her lwl de wardır istedigimiz kadar gireriz ama ilk girdigimizde aldıgımız itemleri alamaya biliriz

Namık_Kemal Arkadaşımın Anlatımı İle...​

Bna teşekür etmeyiniz namık kemale teşekür ediniz forumda kayıtlı değil ama ben iletirim...
Emeğe saygı Lütfen..!

Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri