romegames 1
romegames
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyundaki Kasma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1327
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 389
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa. Arkadaşlar ya benim cs de çok kasma oluyor. Pingim düşük fps 30-50 arası. Oyun oynanmayacak duruma geliyor bazen. Çok kasıyor.

Pc özellikleri :

768 Ram, 256 Ekran kartı. Pentium(R)4 CPU 2.40 GHz win xP

Ya o kadarda kötü sayılmaz. Cfg den kaynaklanıyor olabilir mi ? Bilmiyorum ama bazen deli ediyor. Pc yi kaldırıp atasım geliyor.

Neden böyle oluyor olabilir ? Yardım edin lütfen :(

Sa. Arkadaşlar ya benim cs de çok kasma oluyor. Pingim düşük fps 30-50 arası. Oyun oynanmayacak duruma geliyor bazen. Çok kasıyor.

Pc özellikleri :

768 Ram, 256 Ekran kartı. Pentium(R)4 CPU 2.40 GHz win xP

Ya o kadarda kötü sayılmaz. Cfg den kaynaklanıyor olabilir mi ? Bilmiyorum ama bazen deli ediyor. Pc yi kaldırıp atasım geliyor.

Neden böyle oluyor olabilir ? Yardım edin lütfen :(

Cs girerken herşeyi kapat, Models, Maps, dosyaları sakla, Cs sil baştan kur.

Tekrarlarsa, PC nin özelliklerinden kaynakalnıyordur, Ekran kartın yetersiz olabilir.

Kardeş Görev yöneticisini aç Sadece 4 Tane işlem kalsın.Hepsini sonlandır.crss,explorer..2 tane daha var hatırlıyamadım,bunlar kalsın.Böyle dene bide öyle aç oyunu.Zaten ram 1GB'dan aşağıysa kasması normaldir..:)

Kardeş Görev yöneticisini aç Sadece 4 Tane işlem kalsın.Hepsini sonlandır.crss,explorer..2 tane daha var hatırlıyamadım,bunlar kalsın.Böyle dene bide öyle aç oyunu.Zaten ram 1GB'dan aşağıysa kasması normaldir..:)

Pc den kaynaklanıyor yani. Hmm. Tamam teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri