noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bienvenu'ya neşeli karşılama

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Replicant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 130

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fenerbahçe, Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti. Yeni transferlerden Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu'nun da yer aldığı antrenmanda neşeli anlar yaşandı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'ın oyuncularıyla yaptığı kısa bir toplantının ardından koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.
ANTRENMANDA NEŞELİ DAKİKALAR YAŞANDI
5'e 2 top kapma ve pas çalışmasında yeni transfer Henri Bienvenu topu kaptırınca antrenmanda neşeli anlar yaşandı. Kaptan Alex de Souza, topu kaptıran Bienvenu'nun sırtına binerken, diğer oyuncular da Bienvenu'nun kulağına dokunarak, kulak kızartmaca oynadılar. Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Recep Niyaz'ın tedavileri tesislerde devam ederken, sağ ayak bileğinde ağrıları olan Serkan Kırıntılı çalışmalarını salonda sürdürdü.
Antrenmana Milli Takım'da bulunan Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch ve Ümit Milli Takım'da bulunan Gökay Iravul ile The Next Generation Turnuvası'nda mücadele edecek Fenerbahçe U19 Takımı'nın kadrosunda yer alan Berk Elitez ile Erten Ersu katılmadı. Bu sezon da kiralık olarak Fenerbahçe forması giyecek olan Joseph Yobo da özel işleri sebebiyle antrenmanda yer almadı.
Yarını izinli olarak geçirecek olan sarı-lacivertliler, çalışmalarını 8 Eylül Perşembe günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30'da başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst