Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkdaslar bazılarınızın bildigi gibi bundan önceki pasa ile wsem de bana o ws esnasında kardeşinin oynadıgınn büyü hızlı kaskını takmadıgı söylemişti.
Sonra bugün pazar çarımla mavilerde dolaşırken pm attım.Dedi evet ben varım dedi bnde gel tekrar ws dedim kabul etti.
Bu seferki ws miz 3-1 bitti ve bu sefer yine ben kazandım
.1 ws kaybetmin sebebi videoda blki görürsünz 3kez skil işlememsi ve 1kez krtik gelmesidir.Ama olsun ben yinede bahane etmedim ve orda kabul ettim yenildiğimi....
Buyrun link
Ve ayrıca suanlık beni yenen suralara 2 çift lafım olucak
.
Gün gelicek sizide yenicem (Söz meclisten dışarı sadece düşmanlarım için geçerli ama şu varki yenemedigim düşmanım yok DemirKanKaS hariç xS)
ama demiride alıcam onunda videosunu görüceksiniz en kısa zamanda
Sonra bugün pazar çarımla mavilerde dolaşırken pm attım.Dedi evet ben varım dedi bnde gel tekrar ws dedim kabul etti.
Bu seferki ws miz 3-1 bitti ve bu sefer yine ben kazandım
.1 ws kaybetmin sebebi videoda blki görürsünz 3kez skil işlememsi ve 1kez krtik gelmesidir.Ama olsun ben yinede bahane etmedim ve orda kabul ettim yenildiğimi....Buyrun link
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ve ayrıca suanlık beni yenen suralara 2 çift lafım olucak
.Gün gelicek sizide yenicem (Söz meclisten dışarı sadece düşmanlarım için geçerli ama şu varki yenemedigim düşmanım yok DemirKanKaS hariç xS)
ama demiride alıcam onunda videosunu görüceksiniz en kısa zamanda

bunu herkez bilir kule önünde sarı yada kırmızı bayrağa daha çok kritki gelir ama istediğin bayrağın köyünde mavi bi surayı alamzsın itirazı olan sölesn
ama ben seni yine tebrik edrm 
ama ben seni yine tebrik edrm 
Offf amma sallıyorsun yha
.Peki neden sarı bayraktakileride yeniyorum.
Bi git yha kabullen işte zorlasan bile yenemiceksin beni.
.Peki neden sarı bayraktakileride yeniyorum.
Bi git yha kabullen işte zorlasan bile yenemiceksin beni.