mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Point Blank Bıçak Rehberi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar şimdi size bazı bıçakları en iyi şekilde kullanmanız için bir rehber hazırladım buyrun birlikte okuyalım (TAMAMEN KENDİM YAZIYORUM)
Belki Konu Verildi Diye Kilitlenebilir Ama Bilinsinki Okadar Emekle Resimleri O Yazıları Yazdım Rep Değil Yorum Rica Ediyorum Sizden :)

5570.gif

14492.jpg
Amok Kukriden Baslayalım : Bana göre en güzel bıcaklardan birisi benim tavsiyem zıplayarak sol tuşa basılması ama ileri geri giderek sağ tuşa basarak tek atabilirsiniz ;)

5570.gif

14556.jpg
Combat Machete : Bu bıcak sağ tıkladıgınızda ileri geri yaptıgı için (İkili Vuruş) ve cogunlukla kafadan vurdugu için sağ klik ile kullanmanızı tavsiye ediorm zıpla ve sağ tuşa bas cok etkili amok bu bıçağa karsı en iyi Çünki amokun menzili daha yüksek bunun karşısında sadece amok durabilir

5570.gif

14670.jpg
DualKnife : Evet en kötü bıcaklardan birisi :) eğer m7 den iyi oldugunu düşünüorsanız kendinizi balkondan aşşağıya atın :m08: ama kullanımı kolay adama zarar verirsiniz ama öldürebilirmisiniz o var :) çünki zararı az bana göre isabeti cok az bunun yerine m7 kullanabilirsiniz :l04: ve bide bunu ya hiç bilmeyen yada kullanmasını çok iyi bilen kullanır ;)

5570.gif

14771.gif
M7:Bu bıcak ilk başladığınızda gördüğünüz bıcaktır aslında kötü diyemeyiz çünki her bıçağın bir kullanım alanı var bunu en sonda açıklıyacağım bu bıcakta ileri geri yaparak tam ileri gidicekken sağ tuşa basabilirsiniz adam cok yakınınızda size bıçak sallıyorsa sol klik yapın öldürmeye çalısın çünki sağ klikle hiç isabet ettiremessiniz ha bide sol klikle kafadan nişan almayın kaska gelir oda bu arada sizi öldürebilir çünki sağ klik kafadan vuruyor ve tek atıyor bel altına gelmediği sürece (100 HP ye) buda bir tavsiye :)

5570.gif

14879.jpg
Mini Axe:Çok kullanışlı olan bu bıçak (Fırlatılabilir Balta) hem uzaktan hemde yakından öldürebilir sağ klikle fırlatabilir sol kliklede çift vuruş özelliği vardır ve karşınızdaki adam elinizde axeyi gördügünde zıplayıp bir oyana bir buyana kaçabilir oyuzden elinizde bomba/sis bombasıyla gidin adam sabit kaldıgında axeyi bel üstüne fırlatın %99.9 etkili olucaktır ölmediyse zaten atınca M7 elinize gelior onunla kesin :)

5570.gif

14964.jpg
Muşta: Doğrusunu isterseniz ben bunu hiç kullanamadım ama en iyi bıçaklardan biri oldugunu ve kafadan çok iyi vurduğunu söylüyorlar ama deneyimlerime göre sağ klik kullanın ileri geri gidip kafaya nişan alın özellikle yoksa hasarı çok düşük 2.denemeyi yapmadan düşman sizden hızlı çıkıp öldürebilir oyuzden sol klik çift vuruş sağlıyor ama onu unutun sağ klik tek ama kafadan iyi vuruş sağlıyor onu denemenizde tavsiye var bilmiorsanız satın almayın bu bıçagı profesionellik gerektirior :) (Benim Görüşüm)

Atladığımız Bıçak Oldugunu Sanmıyorum Varsada Yorum Olarak Yazabilirsiniz Yeni Bıçaklar Çıktıkca Sizin İçin Alıp Deniycem Hepsini Aldım Bende Var Suanda En Çok Kullandıgım Bıcaklar : Combat Ve Amoktur :)

5570.gif

15054.jpg
:Hangi Bıçak Nerde İşe Yarar Hangi Bıçağa Karşı Hangi Bıçak Gider :)

Combata>Amoka>Axe(Amokun Menzili Yüksek Sağ Klikle Uzaktan Vurabilirsiniz)>Muşta>M7(Sağ Klikle Vurursanız)

Hangi Bıçak Nerde İşe Yarar :
Amok Kukri-Combat Machete : TDM
Mini Axe: Patlama Görevi (Bombayı Kurdugunuzda Elinizdeyken Pusun Bombayı İmha Etmeye Geldiklerinde Fırlatın ! )
Geriye Kalanlar Her Bölümde İşe Yarar

Eğer Yoğun Talep Olursa Tabanca Rehberinide Çıkartıcam...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri