Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş göreve geldikten sonra adeta yeniden doğan Umut Bulut'un sözleşmesini 3 yıl daha uzatma kararı aldı.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, performansından memnun kaldıkları golcü futbolcuyla yaptıkları görüşmede olumlu sonuç aldıklarını ve sezon bitiminde 3 yıllık yeni bir anlaşma imzalayacaklarını açıkladı. Hacısalihoğlu, “Umut da Trabzon`da kalmak istiyordu. Yaptığımız görüşmeler sonrası bu futbolcuyla prensipte anlaştık“ dedi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Umut, Süper Lig ve Türkiye Kupası`nda oynanan 7 maçta attığı 9 golle, 2010`da Avrupa liglerinde ağları en fazla sarsan futbolcu olmayı başarmıştı.