- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm.
Turkmmo Forumunda satış yapan çoğu firma, başka firmalardan ucuza server alıp, piyasa fiyatlarına satarak kar elde ediyor ve satışını yapmış oluyor
Benimde bu konu hakkında yüksek bilgim olduğundan dolayı , bayilik aramaya başladım.
Bana bu şekilde bayilik sağlayacak firmalar varsa lütfen benimle iletişime geçsinler.
Aradığım Özellikler.
-1 GB Fiyatı 15 - 25TL olacak.
-Metin2 Kurulu Olucak.
-Pack Hazır Verilicek fakat packte reklam olmayacak.
-Oyun Filesinde Reklam olmayacak ve filesi piyasada çok bulunan bir files olmayacak.
-Destek ekibi güçlü olcak özellikle saat 10 ile 22 arasında firmadan bir yetkiliye ulaşabileyim.
Aradığım özellikteki gibi sunucu sağlayacak firmalar lütfen konuya yorum atsın !
Turkmmo Forumunda satış yapan çoğu firma, başka firmalardan ucuza server alıp, piyasa fiyatlarına satarak kar elde ediyor ve satışını yapmış oluyor

Benimde bu konu hakkında yüksek bilgim olduğundan dolayı , bayilik aramaya başladım.
Bana bu şekilde bayilik sağlayacak firmalar varsa lütfen benimle iletişime geçsinler.
Aradığım Özellikler.
-1 GB Fiyatı 15 - 25TL olacak.
-Metin2 Kurulu Olucak.
-Pack Hazır Verilicek fakat packte reklam olmayacak.
-Oyun Filesinde Reklam olmayacak ve filesi piyasada çok bulunan bir files olmayacak.
-Destek ekibi güçlü olcak özellikle saat 10 ile 22 arasında firmadan bir yetkiliye ulaşabileyim.
Aradığım özellikteki gibi sunucu sağlayacak firmalar lütfen konuya yorum atsın !
Son düzenleme:
- Konular
- 98
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yapcak Bişey Yok.D
- Konular
- 412
- Reaksiyon Skoru
- 601
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 200
- MmoLira
- -115
- DevLira
- 0
Web : Www.UmonBilisim.Com
Msn 1 : Satis@UmonBilisim.Com
Msn 2 : Destek@UmonBilisim.Com
Ys No : 1774 (Barınmaktadır.)
- Konular
- 55
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
everesti tavsiye etmem bikere teslimatları çok geç yapıyorlar size 25 tl ye sağladıkları 1 gb serverin performansı oldukça düşük 16 gb bi makineye 25 tane 1 gb metin2 serverı kuruyoırlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)