Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Çok yakında...

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan green street
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 160

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk`ün dün Drogba hakkında FANATİK`e yaptığı özel açıklama bütün camiayı havaya soktu. Öztürk`ün, “Bu transfer onun iki dudağının arasında“ diyerek işaret ettiği Chelsea`nin dolar milyarderi patronu Roman Abramovic`e büyük baskı var. Başkan Ünal Aysal ve Adnan Öztürk`ün Abramovic`le
arası iyi. Bu ikilinin dışında Galatasaray`a bu transferde yardım etmek için kolları sıvayan biri daha var: Peter Kenyon. Chelsea`yi Abramovic`le birlikte adeta yeniden yaratan isimlerin başında gelen Kenyon, Roman Abramovic`e, Drogba`nın Galatasaray`a transfer olması için ricada bulundu. Adnan Öztürk ile çok yakın ilişki içinde olan Kenyon, Drogba`nın Chelsea`deki misyonunu tamamladığına vurgu yaptı.
Yeni forvet alınırsa...
Rus milyarder de aslında Didier Drogba`yı göndermeye sıcak bakıyor ama öncelikle yerine başka bir forvet almayı hedefliyor. Santos`un genç yıldızı Neymar için girişimler devam etse de henüz bu transfer sonlandırılamadı. Chelsea, genç yıldız için 26.5 milyon Euro`luk bir teklif yaptı ama araya Barcelona`nın girmesi, İngiliz ekibinin işini zorlaştırıyor. Chelsea`nin bir diğer forvet adayı ise Anderlecht`li Romelu Lukaku. Bu oyunculardan birinin, bu hafta transfer edilmesi bekleniyor. Böylece Drogba`nın Sarı-Kırmızılı formayı giymesinin önünde bir engel kalmayacak gibi görünüyor.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst