InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

76 lwl nİnja satilir-(itemlİ)@@@@

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan malii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 692

malii

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mrb arkadaŞlar..
Car tanindik bi car oldugu icin,fazla bi bİlgİ weremİcem..fakat bellİ baŞli Özellİklerini size sayiyim;
skİller:
1.suİkast=m10 g ye 6 bk
2.hizli saldiri=m10 g ye 1 bk
3.bucak cevİrme=g2
4.zehİrlİ bulut=m7 8 e 4 bk
5.kamufİlaj= 6
----------------------------------------------------------
cok sevdİyİm bİ car gercekten,askere gİdecyİm İcİn satmak zorundayim..vs lerde cok İyİdİr yÜksek lwl lerİ kesmek ninjayyi kullanmasini biliorsaniz kolay olacaktir cÜnkÜ full savunma wardir carda 60 kilic 60 cİft el 60 bucak....bu arada oyunu daha da eylenceli kilan yani bircok kisinin kesmekde zorlandigi bosslari rahat we kolay bi sekİlde kesebİlmektedir(9 kuyruk,sari kaplan hayaleti,Çol kaplumbasi,alew kral vb..)donusum g2 dİr...
bİyolog gorevleri= suan da buz topundadir
sadece cİddİ alicilar ile gorusulecektir,İzmİr veya antalya ici olursa tİcaret kolay olacaktir....msj birakabİlİrsİnİz fİatİ daha belİrlemedim gorusme sirasinda belİrlenebİlİr
itemlerini soylemiyorum tanin bİ car oldugu icin ancak cİddİ alicilara soylenecektir...uzerindekİ İtemler gercekten cok deyerli ve bİrcok kiside olmayan itemlerdİr cara zamaninda cok para harcanmistir bu hale gelmesi icin....msj larinizi bekliyorum en gec 12 saat icerisinde size gerİ donulecektir İlgİnİze tesekkur ederİm....
İyİ oyunlar

Eğer anlattığın gibi ise çarın çok gusel sslerine bakıp fiyatta görüşmek isterim msn: o s k i _ y u r e k @ h o t m a i l . c o m (boşlukları sil)

ekledım online olursan gorusuruz

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

msn i mi verim ekle g s _ g a z i i @ h o t m a i l . c o m (boşlukları sil)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri