Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Travian%95 Türkçe ScriptToNiq™ Server Kurmak İçin Script !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToNiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 86
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Anlat Ozaman.

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'Forestower'@'localhost' (using password: YES) in /data/multiserv/users/706754/projects/1713013/www/install/include/database.php on line 30
Access denied for user 'Forestower'@'localhost' (using password: YES)

Bu Hatayı Alıyorum Bende Ne Yapmam Gerekiyor ?

Nerde Ne Var Neyini Düzeltcem

Düzeltmeme Yardımcı Olursan Rep Vericem.

Arkadaşım içinde düzenlenicek bir yığın dosya var o dosyaların çoğu revostamt2 kayıtlı onları kendi serverine göre düzenlemen gerekiyor..

Bak yapan yapıyor.Şimdi anlatım konusu açsam (daha önceden açıldı) diyorsunuz ki bunu diyenler haklı.Kurulum nasıl yapılıcağına dair konu var forumda bu iş sadece ftp'ye atmakla bitmiyor.Önce serveri kurcan sonra ftpye atcan..

Bundan sonra yardım et kuramadım gibi sorulara cevap vermiyorum forumda nasıl kurulucağına dair 2 adet video paylaşılmış.

Bu bir script konusudur kurulum konusu değil...

hiç sorun var demeyin arkadaşlar adam paylaştı siz emeğe saygı demek yerine tutmuş hata veriyosunuz yiyosa siz 2600 dosyayı tek tek editleyin

Kardeş installin ilk adımını geçiyorum ip fln girilen yeri bomboş ekran qelıyor :(((

buraya geldiğinde boş ekran çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri