Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bot kullanmak Kötüdür.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan criminal55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 690

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hak mak tamam her koyun kendi baçağından asılcak arkadaşım şimdi bu oyundaki amacın ne full elit olmakmı tamam ful elit olmak diyelim kısa yoldan 1 günnde full olursun ama en az 500 tl rahat gider arge diyelim 2 bin tl ona da tamam başka ne var vip katlayıcı cephane derken bir 300 falan yuvarlaktan 3 bin ettimi oda ii botu aldık 6 ay 1 bir yıl full olabiliriz ama bir kaç ay alır emekle katstık diyelim şöle bişi var oyunda bir den büyük bi yere gelebildin gibi bir den de batabiliyorsun şanslı oldumuzu düşüdük 1 yıl veya fazla sürede full üz ok tamam oda iiama öle bi şi var ki tanıdım 20 yaşında adam var zeki bir adam dır şu an oyunu 3 yıldır oynamakta sadece yarı elt lenovu var ve argesi 10dur 3 yıldan bahsediyoruz şimdi 3 yıl bunu için değermi değmezmi konusu var 2 çar değiştirdi ancak böle övür çarlada klanda ordam skylabdan para yollamakta ancak o yolla şu an lenovu lf3 var bir üç yılda kalkan desek ooo 15 yılda full üz hayat fani ölüm ne zaman götürcrk bilemeyiz yani bot dağa ii para olsa para yatırıdım ama hayır malesef yok :(
ya ne 15 ylı skylabı 1 yıldan cabuk fullersn skylab bitince zatn iyi credi yaparsn sonra istiladan para kaip goli alsan 3000 ambar olur gunde 2 sefer promerium yollasan birazda şeref yapsan gnlük sylabdan 6m kasarsn bu şekilde cabuck fullenirsn benim iskandinavya1 de full golim var birde sandktan solace cktı adım ∂єαтнвяιηgєя™[52] tanyan tanr ayrıca bu oyunu kasarak oynamak çok daha zevkli bnce

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri