xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

"Türkiye kolay bir gruba düştü.."

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RüzgaRınSonu19.07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 162

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Türkiye (A) Milli takımının başına gelecek hocanın Türk ve yabancı hoca olabileceğini belirterek, Türkiye'nin en büyük sınavının 2016 avrupa şampiyonasını düzenleyebilecek olması olduğunu dile getirdi.

Coucerio, "Türkiye futbol ülkesi ve çok iyi bir milli takımı olan Türkiye'nin teknik direktör sıkıntısı yaşacağını sanmıyorum. Ben teknik direktörün milletiyle çok ilgilenmiyorum iyi veya kötü olmasıyla ilgileniyorum. Ben çok iyi kapasiteli Türk hocaları olduğunu da biliyorum. Bende bir milli takımın yabancı hocası olarak çalıştım. Yabancı teknik adam olarak çalışmak kötü bir etki yaratmadı benim çalıştığım yerde. Hem Türk hem yabancı olabilir bence. Şu an düşünmemiz gereken tek şey bence 2016 Avrupa Şampiyonası'na Türkiye'nin katılmasıdır kim ne olursa olsun. Daha sonra bir hedef koyup ki o hedef 2016 avrupa şampiyonasını düzenlemektir. Onun üzerinde çok çalışması gerekiyor Türkiye'nin eğer onu başaribilirse çok işine yarayacak. Türk futbolunun en büyük sıçraması 2016 Avrupa Şampiyonası'nı düzenlemesiyle olacak."

"TÜRKİYE KOLAY GRUBA DÜŞTÜ"
Türkiye'nin 2012 Grup elemeleriyle ilgili grubunu değerlendiren teknik direktör Jose Coucerio, ekibimizin kolay bir gruba düştüğünü ifade etti. Coucerio, "Zaten Belçika'yı tanıyorsunuz oynadınız iki maç. Almanya çok güçlü bir ekip. Ben her zaman Türk Milli takımının çok kaliteli bir ekip olduğunu düşünüyorum. Bence Dünya kupası eleme gruplarından daha basit bir gruba düştü. Geçebilir, Avrupa Şampiyonası'na gidebilir diye düşünüyorum. Ama zor bir grup bence grubun sırrı Türklerle oynanan maçlarda belli olacak."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri