- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 27 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar konu tarafımdan düzenlendi tekrar yazıyorum taş basma hilesi=şimdi size taş basma hilesini veriyorum ilk önce kahraman gibi bir çar alın ve yaşlı kadına gidin şansınız iyi derse depocuya gidin hiç depocunun neden elindeki satırı düzenli sallağını düşündünüzmü evet işte işin püf noktası bu satırı birkez sallasığında taşı silahın üstüne götürün eklensinmi diyecek 2.kez sallayacak hemen arkasından sallıyor ya işte o zaman taşı ekle diyeceksiniz oluyor ben bu sayede +2 dolunaya 2 taş bastım üst üste kırmadan emeğe saygı +rep. şimdide artı basmayı veriyorum = arkadaşlar artı basmak için 25-26lwl bi çarınız olsun iyi derecede ve yaşlı kadına gidin ve bu iyi git iyi şeyler yap derse artı basmaya gidin karma muskasıyla tanrıçanın göz yaşlarını takın ve bi tahta kolye +0 alın +3e kadar basın
yanarsa ne mutlu size ve muska takılıyken hani demirci 3kez terini siliyor ya o zaman dan sonra 1kez daha silacak o zaman demircinin üstüne itemi koyun ve 2kez silişindede evet deyin ama elini indirirken yapın bunu emeğe saygı +rep.
yanarsa ne mutlu size ve muska takılıyken hani demirci 3kez terini siliyor ya o zaman dan sonra 1kez daha silacak o zaman demircinin üstüne itemi koyun ve 2kez silişindede evet deyin ama elini indirirken yapın bunu emeğe saygı +rep.
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
dsa
- Konular
- 14
- Online süresi
- 2122s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 83
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
aferin ne güsel hile hilenin adı şu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)