Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni Firma Açılısına Eleman Aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

kardesım sen işine baksana sana bısey dıyen olmadı ayrıca mob fılan degılsın sen tammı burda ıstedıgımı yaparım ayrıca fırmayı acınca sana vesikalık foto gonderıcem evıne kadar tamam 15 yasında degılım ama senın yasın kadar bu ısle ugrastım ugrasmasam bu kadar masraf yapmam emın ol bundan sonrada benle ılgılı annamsız cumleler kurma rıca ederım :)

kardesım sen işine baksana sana bısey dıyen olmadı ayrıca mob fılan degılsın sen tammı burda ıstedıgımı yaparım ayrıca fırmayı acınca sana vesikalık foto gonderıcem evıne kadar tamam 15 yasında degılım ama senın yasın kadar bu ısle ugrastım ugrasmasam bu kadar masraf yapmam emın ol bundan sonrada benle ılgılı annamsız cumleler kurma rıca ederım :)

Ben zaten işime bakıyorum. Seni eleştiriyorum buna karışamazsın. mod değilim ama mmo üyesiyim. Firma açta kesin olarak ys belge ns numaraları dc yi faxla bana tamam ?

Konu bildirildi.

:D 15 fazla oldu 10 diyelim bu yaş sınırına senle ilgili bişe demedim konun saçma ne bir adın var ne bir vergi numaran ne yer saglayıcın ne adresin ne telefonun ne adın var konu açmış vesikalık fotograf yollayacakmış daha büyügünü yollayamazsın zaten para harcamış ve benim yaşım kadar bu konuda bilgisi varmış metin2 kaç yılında kuruldu ilk pvpler kaç yılında açıldı desem bilmez :D konu kilit lütfen mod bildirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri