- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 59
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 28 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
kardesım sen işine baksana sana bısey dıyen olmadı ayrıca mob fılan degılsın sen tammı burda ıstedıgımı yaparım ayrıca fırmayı acınca sana vesikalık foto gonderıcem evıne kadar tamam 15 yasında degılım ama senın yasın kadar bu ısle ugrastım ugrasmasam bu kadar masraf yapmam emın ol bundan sonrada benle ılgılı annamsız cumleler kurma rıca ederım 
- Konular
- 168
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 102
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kardesım sen işine baksana sana bısey dıyen olmadı ayrıca mob fılan degılsın sen tammı burda ıstedıgımı yaparım ayrıca fırmayı acınca sana vesikalık foto gonderıcem evıne kadar tamam 15 yasında degılım ama senın yasın kadar bu ısle ugrastım ugrasmasam bu kadar masraf yapmam emın ol bundan sonrada benle ılgılı annamsız cumleler kurma rıca ederım![]()
Ben zaten işime bakıyorum. Seni eleştiriyorum buna karışamazsın. mod değilim ama mmo üyesiyim. Firma açta kesin olarak ys belge ns numaraları dc yi faxla bana tamam ?
- Konular
- 1,258
- Reaksiyon Skoru
- 319
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 205
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 9 Gün
- MmoLira
- -200
- DevLira
- 0
Konu bildirildi.
- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 98
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)