ALLAH RIZASI ICIN BU SIFR EOLAYINI HALLEDIN YA YAPTIGINIZ VALLA AYIP YA SIFREYI NIYE SIFIRLIYONUZ SIZ YA BENIM SIFREMI KIME SORUP SIFIRLIYONUZ CHARA GIREMYIORUM SIZIN YZUUNUZDAN 10 GUNDUR
MERKÜR CevikNinja55 acil şifremi istiyorum
MERKÜR CevikNinja55 acil şifremi istiyorum
Aksam aksam içen buraya konu acıyor
Kardeşim sadece depo şifreleri sıfırlanıyor . Hesabın şifresi sıfırlanmıyor . Şifren neyse oydur . Hesabın kayıtlı oldugu mail hesabını biliyorsan ''Şifremi Unuttum '' diyerek yeni şifre talep et . Yapamadıysan admine bildir , mutlaka yardımcı olacaktır .
Kardeşim sadece depo şifreleri sıfırlanıyor . Hesabın şifresi sıfırlanmıyor . Şifren neyse oydur . Hesabın kayıtlı oldugu mail hesabını biliyorsan ''Şifremi Unuttum '' diyerek yeni şifre talep et . Yapamadıysan admine bildir , mutlaka yardımcı olacaktır .lebron sankı bız bılmıyoruz onu yapmayı zaten onu yapıyoruz yanıt gelmıyor bız onu söluyoruz sen hangı dunyada yasıyosun şifremi unuttum kısmı calısmıyor ayrıca sıfrem aynı sıfrem deıl gırmıyo sıfremıde unutmadım ıyı bılıyorm bu banlamıstı acıldı ama sıfre aynı sıfreyı kabul etmıyo admin de sorumsuz ilgilenmiyor sorumsuz admin sorumsuz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)