Joygame nin hile dediği programlar aslında bir oyunun açığıdır bundan dolayı oyunu duzgun kullanıp duzgun bir şekilde bakım yapıp düzenlerse hileler olmaz
Dava açmaları çok saçma bu bi oyun ozaman bende bu forumdan bırı bana rep verdı ben rep ıstemıyorum dıyıp dava açmak gibi bişeydir
Wolfteam bir gün belirlese ve o günler wolfteam bakıma girse belkide oyunun bir açığı olmaz
Dava açmaları çok saçma bu bi oyun ozaman bende bu forumdan bırı bana rep verdı ben rep ıstemıyorum dıyıp dava açmak gibi bişeydir
Wolfteam bir gün belirlese ve o günler wolfteam bakıma girse belkide oyunun bir açığı olmaz
Bence Öyle Birşey Olsaydı Çoktan Yapmışlardı. Envanter Hack Çok Para Kaybettiriyor Onlara
Yanlız metin2'deki ucuza ep satan yerlerin metin2 ile anlaşmalı olduğuna bütün üyeler hemen hemen biliyoruz.
Belki wolfteam içinde aynı olay vardır. O zaman envanteri satanlar para kazanamaz demeyin, belli bir kitleye parayla satsa yine de kara geçilebilir
Belki wolfteam içinde aynı olay vardır. O zaman envanteri satanlar para kazanamaz demeyin, belli bir kitleye parayla satsa yine de kara geçilebilir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)