Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Happy event Joymax'ın yeni başlatmış oldugu bir eventtir.Tamam okadarını anladık başka bir şey yok mu diyorsanız devam ediyorum bu eventte diğer eventlerde verilen hediyelerin dışın ayrı olarak 2 tane farklı hediye bulunmakta biri eski Silkroad oyuncularının söyleyişiyle GDF yani oyuncuların arkalarına taktığı bayrak benzeri itemler diğeri ise devil'dir.Tamam bunları anladım peki bu happy event'de napacağım diyorsanız resimler ve anlatımlarla devam ediyorum arkadaşlar...
İlk olarak aşağıdaki resimdeki gibi happy yazısını tamamlamak gerikiyor bunun içinde mor kutuları toplamamız lazım peki nerden bulabiliriz diye düşünüyorsanız çok kolay kestğiniz yaratıklardan çıkmaktadır.Hızlı bir şekilde nasıl çıkarırız diyorsanız pt kurarak kasarken daha fazla çıkar yada herkesin yaptığı bir yöntem var Onglara gidersiniz Free Ong taxi açarsınız Sizden düşük level charları kasarken çıkma olasılığı çok artıyor hem siz mutlu olursunuz hemde o charlar.
Pekala devam ediyoruz Happy yazılarını biriktirdim peki şimdi ne olacak diyorsanız hemen en yakın şehre gidiyoruz ve Event-so-ok ablamızla konuşma başlatıyoruz.
Ve son hediyeler sizindir.
İlk olarak aşağıdaki resimdeki gibi happy yazısını tamamlamak gerikiyor bunun içinde mor kutuları toplamamız lazım peki nerden bulabiliriz diye düşünüyorsanız çok kolay kestğiniz yaratıklardan çıkmaktadır.Hızlı bir şekilde nasıl çıkarırız diyorsanız pt kurarak kasarken daha fazla çıkar yada herkesin yaptığı bir yöntem var Onglara gidersiniz Free Ong taxi açarsınız Sizden düşük level charları kasarken çıkma olasılığı çok artıyor hem siz mutlu olursunuz hemde o charlar.
Pekala devam ediyoruz Happy yazılarını biriktirdim peki şimdi ne olacak diyorsanız hemen en yakın şehre gidiyoruz ve Event-so-ok ablamızla konuşma başlatıyoruz.

Ve son hediyeler sizindir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel konu.Teşekkürler.
Önemli değil.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)