- Konular
- 1,589
- Online süresi
- 17h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 1,079
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 334
- MmoLira
- -47
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Statüler : Sp - Hp - Dex -Str (Bu Sıralamadan Şaşmayın Str Vermek Hatadır İlk Sp Gitmelisiniz Kendiniz Kassanız Bile Şaman Sp si Yardım Skillerini Arttırdığı Kadar Atak Skillerini Artırır. )
Beceriler :
Yardım İçin : Ejderha Yardımı Kutsama Yansıtma Ejderha Atışı
Ws İçin : Ejderha Atışı Ejderha Yardım ı Ejderha Kükremesi Kutsama
Olması Gereken : Ejderha Yardımı Kutsama Ejderha Atışı Ejderha Kükremesi Uçan Tılsım
( Ws İçin Kükreme Yerine Uçan Tılsımda Kullanabilirsiniz Size Kalmış Ama Bence Kükreme Daha Uygun)
İtemler :
Zırh : Levele Uygun Taşlı Zırh ( Mümkün İse Hp Bonus Ve Savunmalı )
Ayakkabı : Mest Eden Ayakkabı ( Hp Bonus Ve Savunmalı )
Kolye : İnci Kolye ( Hp Bonus Ve Savunmalı )
Küpe : Cennetin Gözü Küpe (Yarı İnsan Ve Savunmalı )
Kask : Levele Uygun Kasklar ( Yarı İnsanlı )
Kalkan : Karakter Kalkanları Tercih Edilmeli ( Zeka + Sersemlik )
Bilezik : Beyaz Altın Veya Hp Bonus + Yarı İnsanlı Cennet Bilezik
Silah : Levele Uygun Taşlı Yelpaze +65 İçin Kurtuluş Öneriyorum Hem Büyülü Saldırı Olarak Hemde İblise Çevrildiği İçin Bunu Kullanmanız Uygundur . Kasmak İçin Çan Kullanın At Üzerinden Rahat Kasabilirsiniz.
ws lerde Çan Kullanımına Karşıyım Kesinlikle Yelpaze Kullanılmalı ( Becerili Orkide Çan Hariç )
Şamanlar Ws lerde Çok Güçlü Karakterlerdir Geliştirmeyi Bildikten Sonra Kesemeyeceğiniz Adam Yok
Bu Arada Şamanlara Yelpaze Ve Çan Savunması Kullanılmaz Büyü Savunması Kullanılır
Beceriler :
Yardım İçin : Ejderha Yardımı Kutsama Yansıtma Ejderha Atışı
Ws İçin : Ejderha Atışı Ejderha Yardım ı Ejderha Kükremesi Kutsama
Olması Gereken : Ejderha Yardımı Kutsama Ejderha Atışı Ejderha Kükremesi Uçan Tılsım
( Ws İçin Kükreme Yerine Uçan Tılsımda Kullanabilirsiniz Size Kalmış Ama Bence Kükreme Daha Uygun)
İtemler :
Zırh : Levele Uygun Taşlı Zırh ( Mümkün İse Hp Bonus Ve Savunmalı )
Ayakkabı : Mest Eden Ayakkabı ( Hp Bonus Ve Savunmalı )
Kolye : İnci Kolye ( Hp Bonus Ve Savunmalı )
Küpe : Cennetin Gözü Küpe (Yarı İnsan Ve Savunmalı )
Kask : Levele Uygun Kasklar ( Yarı İnsanlı )
Kalkan : Karakter Kalkanları Tercih Edilmeli ( Zeka + Sersemlik )
Bilezik : Beyaz Altın Veya Hp Bonus + Yarı İnsanlı Cennet Bilezik
Silah : Levele Uygun Taşlı Yelpaze +65 İçin Kurtuluş Öneriyorum Hem Büyülü Saldırı Olarak Hemde İblise Çevrildiği İçin Bunu Kullanmanız Uygundur . Kasmak İçin Çan Kullanın At Üzerinden Rahat Kasabilirsiniz.
ws lerde Çan Kullanımına Karşıyım Kesinlikle Yelpaze Kullanılmalı ( Becerili Orkide Çan Hariç )
Şamanlar Ws lerde Çok Güçlü Karakterlerdir Geliştirmeyi Bildikten Sonra Kesemeyeceğiniz Adam Yok
Bu Arada Şamanlara Yelpaze Ve Çan Savunması Kullanılmaz Büyü Savunması Kullanılır
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...