bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Wolfteam İlk Hikayem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kabus89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 973

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Öncelik le Bu Hikayede Bir Değişiklik Yaptım Artık Kurtları Öldüren Takım S2de Mavi Takım Olur ...
Çok Çok Uzun Zamanlar Önce Lycan Türünün İlki Olan Lusian Artık Büyümüştü Vampir Irkı Ortadan Kaldırılmıştı Dünyayı
Ele Geçirmelerine Sadece İnsanlar Karşı Koyuyordu

Ben:Kalk Chris
Angelo: Hadi Uykucu
Chris: ne oldu bana
ben : uyuyorsun ne zamandır
chris : nerdeyiz
angelo : s2 yıkımı iki tapınak
chris: peki şuana kadar karşımıza çıkıpta öldürmediğimiz kurt sayısı ve türü
angelo : 2 hayalet 1 hayalet 2 ve 3 gardi 1 vahşi
chris : anlaşıldı gardiyi gören b2 tünele koşsun ve telsizle rapor versin
angelo : pekala şimdi ne yapacağız burda duramayız riskli
ben : dağılalım
angelo : evet
chris : ben b2 üst yol dan angelo sen b1 tünel sen adınne benmi white
evet white sende b2 tüneli al
ve dağılırız
tünelde angelo telsizi açıktır ve çığlıkları duyulur imdat
tünele ineriz ben : ne oldu vahşi var eğil ve vahşi patlar ben tünelin sonuna koşup cantasını aradım teçhizat bulunamadı
önüne geçtim ve birde ne görüyim pislik reinard bana ec gld dayamıs ve nisan almıs chris tünele atladı elinde zaitsev cf vardı
o da ne birden kendimi kaybetdim baygındım yerdeydim çok kötü darbe almıştım elimdeki hkei 417 at yere düştü kar 98 k vardı angelo da
küçük bir çığlık koptu ve kendime geldim kalktığımda pedro ve hamadah tı reinard sinirlendi elindeki ec gld u yere atıp akei 47 gld u aldı hamadahın üzerine koştu
ben benmi o arada pedronun kafasına nişan aldım ve onun bakmasını bekliyordum baktığında tak indirecektim chris ve angelo beni b2 tünel e çağırmışlardı ama olmazdı intikam vakti pedro
reinard hammadah ın kafasını akei 47 gld la taradı ben se pedro ya bir mk 6 g atdım ve döndü bana kafasına hkei nin mermisini yedi ama ölmedi reinard gitmişti ben yalnız kaldım
pedro ve hammadah bana bakıyordu tünele bir sis bombası atdım ve yerdeki sz 550 at yi aldım tarayarak çıkmıştı
chris : ordamısın white white...
ben : rapor ver
angelo : tünele gelsene
ben : tamam reinard beni yalnız bıraktı p*c
chris : o adama hiç güvenmedim
angelo :b1 e gitmemiz lazım şunları yok edelim
ben : tamam
chris : olur
ve b1in o kurt ulumaların duyulduğu en iyi yerdeydik
birden arkamda biri belirdi hemen geri atladım elimde zaitsevi vardı chrisin hemen oraya nişan aldım gelen marien di baktı güldü ben sinirli bir ifadeyle ne işin var burada reinard ın yanına git
marien : sus ufaklık
ben : doğru konuş o*****
marien : yerin git ezik pislik
ben : sus yoksa topuğuna mermiyi basarım
marien :çok korktum acemi
Birden Kurşun Sesi Ortalığı Susturur Gelen lin ve hammadah tır kükrer ve tünelden reinard çıkar hepimiz artık birbirimizden nefret etmemize rağmen sırt sırta savaşmamız gerekiyordu
bende bilmiyordum aynı takımda olmamıza rağmen birbirimizden nefret ediyorduk
ben : chris arkanda !!
chris arkasına bakar hayalet eline scal sf yi alır tarar ama hayalet kolay kurtulur scal ı atar chris ve t1 balta ile hayaleti öldürür
ben : reinard g*tüne bak benmi koruyacam reinard arkasına döner zeki saklanmakta sırtı görünmektedir
reinard : pedro ve hammadaha noldu bu kalabalıkta onları kaybetdik
chris white b1 yolu kontrol et
ben :tmm
aradan 5 dk geçer ve imdat diye çığlığım duyulur chris dışarı çıkar reinard da öyle o adi hammadahın bana saldırdığını düşünür ikiside pedro saldıramaz bilyorlar ...
ve oda ne yolda iki tane gardi hkei 417 at ec sl ve kei2 t1 st robinson xcr at marien köşede saklanmakta ona stout st atarım al şunu korkak
marien : korkak değil pedro içeride ...
ben : siz dışarıyı kontrol edin *pt*l marien benle gel
marien : sus salak şuan savaş içinde olmasak seni öldürmüştüm
ben : tmm şimdi pedroya nişan al o kolonun arkasında bende akei vardı akei cllasic pedro zıplar ben kafasını tararım marienin üzerine koşar mariene tam atlıyacakken elime c5 tfk yı kafasına sapladım
marien : hayır
ben : aç gözlerini sal*k öldü
marien : puff
dışarıda angelonun çığlıkları duyulur ben herkez içeri gelsin bombayı kuracağım beni koruyun
herkez başıyla onaylar ben bombayı kurar kurmaz içeriye iki tane mavi takım karakteri zıplar kim olduklarını göremedim b1 tünele düşmüştüm arkamdan gelen gardiden haberim bile yoktu
hemen döndüm tünelden çıktım reinardın bulunbuğu yolun olduğu yere hammadah pusmuştu reinard kolonda
reinard : tamam sağol white kardeş
hammadah üzerime zıplar reinard elinde ki silahı atar ec gld eline ruger ile hammadah ı öldürür 10 saniye kala helikoptere binmiş yerdeki kurtların bombayı kurmasını engeledik sonra bombanın patlamasına 3 saniye kala yola cıktık
bombanın patlama sesi duyuldu tamam o p*slık leri öldürdük görev tamamlanmıştı yapacak görev bitmişti hemde yeni arkadaşlar edinmiştik reinard ve marien artık dostumuzdu ...

İlk Hikayem Lütfen Anlayışlı Olun...!!
Saygılar[kabus89]...!!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri