Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Benim de çok merak ettiğim oyunlardan Hunted: The Demon's Forge, Avrupa'da çıkışını bugün gerçekleştirdi. Merakıma daha fazla dayanamayarak oyunu hemen aldım ve oynayama koyuldum. Oyuna girerken yüzümde oluşan tebessüm, ilerledikçe yok olmaya ve bir zaman sonra oturduğum yerde ters dönmeme sebep oldu. Oyunun getirdiği tek yeniliğin kooperatif olduğunu söyleyebilirim. Onun dışında RPG ögeleriyle ön plana çıkmasını beklediğim oyunda RPG ögeleri yok denecek kadar azdı. Hatta yok diyebiliriz. Sadece birkaç büyü açma üzerine bir şeyler var ama büyü açma değil RPG. Ne karakter geliştirme, ne farklı silâh yapıları hiçbiri oyunda yoktu. Oyunun senaryosundan izlenim yazısında bahsetmiştim. Burada da detaya inmeyeceğim, biraz üstünden geçip oynanışa dönmek istiyorum. Kale Moor dünyası barış içinde yaşamını sürdürürken, yeraltından çıkan yaratıklar şehri kargaşaya sürüklüyor. İnsanlara zulüm eden, onları öldüren bu yaratıklara karşı Caddoc ve E'lara adlı iki kahramanımız el ele veriyorlar. Hem ceplerini kurtarma hem de dünyayı yaratıklardan temizlemek için ant içen bu şahıslarla oyun boyunca kooperatif ilerleme yapıyoruz. Bu yolculuğumuzda bize iki kişi de ara ara yardım ediyor; Seraphine ve Annuvin. Senaryonun çok çarpıcı olduğunu söyleyemeyeceğim. Hatta oyun Caddoc'un kâbus görmesiyle başlıyor. E'lara sadece kötü bir kâbus olduğunu vurgulasa da, Caddoc sadece rüya olmadığını bunun gerçek olduğunu belirtiyor. Ve daha 5 dakika geçmeden karşımıza Seraphine çıkıyor ve E'lara, Caddoc'un rüyalarının sadece rüya olmadığını anlıyor. Bu beni "vay be, ne senaryo ama!" dedirtmedi.
Seraphine çıktığında ise bize ölüm taşları veriyor ve bu taşlar sayesinde cesetlerin ruhlarıyla iletişime geçiyor ve görevimizin detaylarıyla ilgili bilgi alabiliyoruz. Ayrıca yine topladığımız kristallerle kendimize yeni büyüler açabiliyor ve bunu geliştirebiliyoruz. Oyundaki tüm RPG bu zaten. Senaryoya daha da fazla girmek istemiyorum. Kalanını oynadığınızda görün ki heyecanı kaçmasın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)