TuZaKK 1
TuZaKK
mavzermete 1
mavzermete
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

duyuru önemli!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan naaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 848
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar arkadaşlar,

08.02.2010 tarihinde bir konu ile, oyunu bıraktığımı ve ödediğim paranın yatırılmasını talep etmiştim.

Admin ertesi gün parayı hesabıma yatırdı (75tl). Bunu sizinle paylaşıyorum çünkü bir konuya açıklık getireceğini umuyorum. Bir kere oyun sahipleri sorumluluk sahibi insanlar. İkincisi bu insanların sorumluluk sahibi oluşu oyunun açılması için de aynı titizliği göstereceklerine kanıttır.

Haklarında iddia edilen dolandırıcılık vs. gibi haberler asparagastır, salt kuruntudan ibarettir.

Parayı isteme nedenlerimden biri de oyunun açılacağına olan inancımı yitirmiş olmamdı. Açıkçası geri ödeme yapılınca içimde bir pişmanlık hissi doğmadı değil.. Zira eminim bu oyun açılır.

NOT: Nankor'e sesleniyorum. Nankor oyundaki eşimdir, ona msn den ulaşamıyorum. Umarım notu görünce bana ulaşır. İyiliklerini desteğini unutamam buradan teşekkürlerimi sunuyorum içtenlikle. Çok kibar ve asil bir oyuncudur.
Biliyorum yeri değil ama mazur görün ulaşamıyorum.

Saygılar..

Evet Kardeşim Bende Aynı Düşüncedeyim. Dolandırıcı Olmadıklarını Kanıtlayan Bir Yazı Yazmışsın Ama Burada Birçok Oyunucuyu Üzdüler. Hala Oyunun Açılması Yönünde Kuşkularım Var.(İnş.Açılır)(--->AMİN<---):D

6 oyuncuya daha geri ödeme yapılmıştır. Söylediim gibi beklemek istemeyen arkadaşların paralarını gasp edecek değiliz. isteyene ödüyoruz istemeyende bekliyor. Sorun biraz değişik ve karışık. Server sahibi olan 2-3 arkadaş daha baktı onlarda bir çözüme ulaşamadı. Fakat öyle yada böyle server açılacak. Ama dediğim gibi kimse bu süreyi beklemek zorunda değil. Server açıldığında umuyoruzki çok sorunsuz olacak. Kimse 1 hafta 10 gün sürermi demesin. Bu büyüklükte bir serverda işlem yapamkta bir okadar yavaş oluyor.

Admin Küçük Bir Şey Duydum Doğru mu Söylermisiniz?? Bir Arkadaş Konunun Birinde Bu Gün Saat 15.00 da Açılacakmış Dedi. Doğru mu? Doğru Değilse Boşuna Beklemeyelim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri