PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Ücretsiz Hamachili Server Kurulur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PcCaNaWaRı_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PcCaNaWaRı_

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
81
Reaksiyon Skoru
116
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 8 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
143
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet ücretsiz hamachili server kurulur. Tek yapmanız gereken server kurmak için gereken 700 mblik server dosyasına, Team Wiewer 5 adlı programa, Hamachi son sürüme ve PortMap adlı programı bilgisayarınızda bulundurmanız.

BİLGİSAYARINIZIN SİSTEM ÖZELLİKLERİ BENİ KESİNLİKLE İLGİLENDİRMİYOR, YA DA İNTERNET HIZINIZ EĞER SERVER LAGLI OLURSA BENİM SORUNUM DEĞİL!

GM'lik bile istemiyorum (zaten kendi serverim var sizin serverinizda gmlik yapmam:)) server kurmamın sebebi internetten navicattaki datalarla oynamak için bir dosya indirdiğimde ve onu kendi navicat datamın içine attığımda eski dosyamın gitmiş olması ve yeni dosya içindeki olması gereken çok fazla şeyin olmaması. Yeni kurulan bir serverda hepsi orjnal olacağı için ben sizden o dosyayı alıcam (tabi sizinki kalcak) sonra kendi datama atıcam amacım budur...

Yapacaklarım:

1. Hamachili server kurmak
  2. İstediğiniz charı gm yapmak
  3. Kısaca NPC editlemeyi göstermek
  4. Portmapın nasıl kullanılacğını göstermek
  5. İstediğiniz dosyanın yedeğini almayı göstermek ve de onu navicata eklemek

Gerisi size kalmış.. Tekrar söylüyorum amacım datalardaki bir dosyayı geri almak, gmlik gibi bir derdim yok. Ve konu altından msn verenlere cevap VERİLMEYECEKTİR. Eğer kurmamı isterseniz, herşey tamamsa özelden yazın.

Gereken tam program listesi:

1)705 mblik server dosyası:

Rar Şifresi :" emre-28 "
Rar İçinde'ki exe Şifresi :" mcncc.com "

Not: Siteye Girdiğinizde "We are sorry, but all downloading slots for your country are busy." Yazarsa Link'in Kırık Olduğunu Düşünmeyin,1-2 Saat Sonra Tekrar Deneyin.Sunucunun Meşkul Olduğu Yazıyor.

Rar'dan Çıkan Exe 'şifresi Yani Server Files Şifresi " mcncc.com " Tırnak İşaretleri Yok Sadece tırnak içindekiler.

(emre-28 in uploadıdır tam konusu için TIKLA )

2) Navicat : Serverimizin datalarını bu programda saklıycaz MySQL adlı db programının alt programı olarak kullanıcaz. (başka mysql programlarında server kurulmaz !)

3)Team Wiewer 5

Programı kurarken 3 seçenek gelecek personal yazanı seçin. Bu program başkalaranın bilgisayarınıza (ya da tersi) bağlanmasını sağlar.

4)PortMapper: Haritalarınızın buglu olmamasını ve başkalarının serverinize girebilmesini sağlar. Kendi uploadımdır rar şifresi : www.turkmmo.com

5)Hamachi: Bilgisayarımıza VPN li server kurmamızı sağlayan program başkaları bu programla bağlanacak oyuna ve kurmazsanız serveri kuramayız.

Bütün programları olan önce konu altına yazabilir ama asıl görüşme özelden olacaktır. Tekrar söylüyorum konu altından msn verenlerle görüşülmeyecektir !

bana kur nereden konuscaz

banada kurarmisin

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Pc canavari bana hamachİ server kurabİlrİmİsİn acaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri