Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sarı-Kırmızılıların kadrosuna katmayı çok istediği Asamoah Gyan, yaptığı açıklamalarla hayal kırıklığı yarattı. Skysportsa konuşan Ganalı futbolcu, Sunderland taraftarının benim burada mutsuz olduğumu düşünmesini istemiyorum. Hakkımdaki transfer dedikodularından rahatsızım. Kulübüm beni büyük bir paraya transfer etti, ben de performansımla bunun karşılığını ödeyerek Sunderlande olan bağlılığımı göstereceğim. Mutluyum ve yapacak çok işim var dedi. Yıldız futbolcunun menaceri Folstino Sautino Gomez ise Radyospordan Özgür Sancara konuştu. Gomez, Transfer teklifleri olabilir, ama biz şu anda kimseyle temasta değiliz. Gyan Sunderlandte devam edecek ifadesini kullandı.
Kiralık teklifi gidecek
Ancak yaşanan tüm bu gelişmelere rağmen Galatasaray yönetiminin, İngiliz kulübünün kapısını çalacağı bildirildi. Öyle ki bonservisiyle olmasa dahi Aslan, kiralık formülünü devreye sokacak. Gyanı almak için sonuna kadar zorlayacak.
Kiralık teklifi gidecek
Ancak yaşanan tüm bu gelişmelere rağmen Galatasaray yönetiminin, İngiliz kulübünün kapısını çalacağı bildirildi. Öyle ki bonservisiyle olmasa dahi Aslan, kiralık formülünü devreye sokacak. Gyanı almak için sonuna kadar zorlayacak.