Balık severlerinde oynayabileceği biraz sıkıcı ama bi okadar sevecekleri balık tutma simulatörü Ben çok seviyorum bu oyunu misal.Çünkü o kadar gerçekçiki.Mesela oltayı siz atıyorsunuz istediğiniz yemi seçebiliyorusunuz ve 360 derece dönebilen olta sistemi bile var Ayrıca Free Play da oynarsanız balık tutcağınız yeri , havayı ve karakteri seçebiliyorsunuz.Eğer ki sığ bir yerde tutarsanız fazla balık bulamazsanız ve bunun yanında çok akıntılı yerlerde oltanız sürekli harektli olacağı çin balık tutmanız zor . Ben o kadar uğraştım bu oyunla ancak 15 kg luk balık tutabildim. Zaten Tournament bölümünü oynarsanız yeni şeyler açılıyor.Şimdi oyuna girişden bahsedeyim biraz ...
Oyuna Giriş .
Oyuna girer girmez pek sevmicekseniz hatta kontrollere deli olucakısnız Öncelikle botunuzu güzel bir yere çekin.Son F miydi G miydi basın o tuşların birine karakter ayaklanacak ve balık tutmaya hazır olucak.Eğer yeniyseniz oltanızın ayarlarıyla oynamayın.Direk mouse ye basılı tutup mouseyi geriye cekip hızla ileri götürün ama sol tuşu bırakıp ta atın Zaten balık oltaya gelince direk sağ tuş ile sağ sol yapıp çekin.Eğer çok zorlarsanız ip kırılır balık gider...
Ne tür balıklar var derseniz bir bir videolarını izlemeniz gerek yani yutubdaki...Ben gördüm bir adam çok büyük bir balığı tuttu...Her ne kadar oyunla ilgili birşey yazamasamda oyun böyle şeylerden ibaret...Resim koyalım bizde ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)