Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ula Iphone 5 Daha Telefoncularda Yok Yeni yeni görülmeye Başladı Ama Sende Varsa Resim Çekip Bizi Aydınlatabilirsin 

Yada durun arkadaş şöyle birşey yapsın . İphone 5 inin Fotoğrafını çeksin kendi eliyle , sonra bu konunun altına koysun. 

hayırIPhone Yapımcıları IPhone 5i Şuan İçin Düşünmediklerini ve 4 den devam edeceklerini 4'e yeni version updateleri ile yenilikler getiriceğini söylemiştir.
Ve Nasıl IPHONE 5 Alıyorsun Demen Üzerine alman , amerikan , hollanda ve birsürü yabancı sitelerde araştırma yaptımve Yok Böyle Birşey..
Hani Demişlerya Peygamber Efendimiz Geçerken Boş Boş Oturan Bir Adama Selam Vermiyormuş Döndüğünde Adam Elindeki Çubukla Kumda Birşeyler Yapıyormuş Demişler Ey Peygamberimiz Neden Giderken DEğilde Gelirken Selam Verdin Adama ? Peygamber Efendimizde Ben Giderken Boş Boş Duruyordu ama Şimdi en Azından Elindeki Çubukla Birşeyler Yapıyor Allah Boş Adamı SEvmez Cevabını vermiş.
iphone 5 çıkcak büyük ihtimal çünkü
ios 3 çıkınca iphone 3gs çıktı
ios 4 çıkınca iphone 4 çıktı
ios 5 çıkcak az kaldı iphone 5 çıkcak mantıken

hayır
iphone 5 çıkcak büyük ihtimal çünkü
ios 3 çıkınca iphone 3gs çıktı
ios 4 çıkınca iphone 4 çıktı
ios 5 çıkcak az kaldı iphone 5 çıkcak mantıken![]()
IPhone 5'i Düşünmediklerini Söylemiştim ? Kendılerı ile telefon görüşmesi yapıp bizzat sordum ve yabancı sitelerdede yazdıgını söylemek isterim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)