Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

xNiK0TiNx ? Ve BlueCity ortaklıgı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaNTaJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 910
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaNTaJ

Level 7
TM Üye
Konular
304
Online süresi
2h 36m
Reaksiyon Skoru
250
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 2 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
164
MmoLira
10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

böyle bir konu acmissinda o actigin konuda ben ss göremedim ?
Hem Genelde Hem Pazar Çarı Küfür. SS KACIRMAYAN KANTAJ NIE VERMEMIS :) bu ssleri :)
ve benim adımi gecirmissin sen kimsinki ss kacirmayan kantaj diyorsun ? oyunda küfür eden biri varsa ss ceker eklerim ayri konudur ;) konudan haberim yoktu anlattilar bluecity'nin hırsızlıklarıymıs yıne sibelangels' yani ortaginin :)
612.jpg
bu ss dikkatimi cekti ordaki sslerı cekerlen blue'ninde pmsi var mansallah ortaginin :) sizi zaten server'da tanımayan yoktur bir gm gelse ? deseki bluecity nasıl biridir yada sibelangels yada senin icin cogunun diyecegi sey aynidir ! + küfürlere gelince senin küfürlerini carlarini zaten ben koymustum defalarcakez yancarlarin ki buda sevgilinin seni terk etmeden önceki foruma koydugu ss
? asil carin ve asil carinla diyemedigin yancara gecip metincarım bu benim deyip küfürlerin hem ona hem bana ? benim adimi gecirerek küfürlerin yok sarp ' hakkinda söyle konusuyor böyle konusuyor bana diyor diyorsun sen kımsınya ben seninle muhatap bıle olmuyorum ne slm alırım ne slm veririm sevgilinin terk etmesi üzmüs seni sen kantaj' i birakta cevrendeki insanlara bak onlar bile anliyor senin ne oldugunu tek tek birakiyorlar senin kimin varki ? serverda örnek :) böyle arkadaslarin var milleti soyar editlerini calar sonra real ' karisina küfür eder yancarla adamda sinir noktasina gelir sonucta esi ! küfür etmis forumdada belirtmis zaten benim carlarim diye ? aile degeri kutsaldir her daim ;) konudan dün gece haberim oldu anlattilar merak etme senin ve kankanin yaptiklarini amaciniz milletin editlerini calip sonra yancar acip küfür ettirtmek ! banlattırtmak emek hirsizligi yapmak yani lafla konusmuyorum ben sen gibi kendi ekledigin ss'dede var pmsi ' + sevgilininde seni birakmadan önce konusmani ekledigi ss var asil carlarinla sen anca milletin arkasindan küfür edersin pmden söyle dedi böyle dedi dersin :) benim onunla sohbetim olmaz onun benimle olmaz senin sevgilin. senin sslerini eklemis zaten sen zaten banda yedin ? ayri konudur cezanida aldin artik cocuklasmayi birak bu sekilde devam edersen birde diyorsunya benden önce ss koyan KaNTaJ ? sen kimsinki ben seninle yarisayim yarismami var ? yarisma olarakmi görüyorsun bu beni cekemedigindendir !birde benden önce ss koyan kantaj demissin aklınca merte' yaptıgınız gibi banada yapmaya calısıyorsun tartısma konusu yaratip 15yasindaki cocuksun gercek kımlıgını bıle saklıyorsun ! bu 1. kantajla sen asla rakip olmayi birak dost bıle olamazsın bu 2. serverda senin carlarini cok iyi tanirlar kendi cevrendeki insanlar sevgilin bile anlamis birakmıs seni eklemıs zaten ssleri söze tartısmaya gerek yok bile seninle muhatap bıle olmam ben senin yaptıkların ortada blue'yle devam edin siz böyle herkese böyle yapiyorsunuz server bıktı zaten sizden bir bana denk gelmıyorsunuzki oyundayken :) bak o zaman nasıl ss alıyormus kantaj ! iyi forumlar birininde ss ekliceksen ekle kimin olursa olsun yok kantaj eklememis yok kantaj benle yarısıyordu yok kantaj bilerek yapmadı su bu deme isine bak kendini gelistir mesajlarina bile bakıyorumda cogunda hakaret iceren sözler var senin kisiligin bu oyundada forumdada böylesin zaten KaNTaJ' a bulasma :) yasitlarinla oyna buda seninle bizim oyunda gecen konusmamizdi ? su timelady ss gönderdıkten sonra dimi
867.jpg

hani sen DoguBeyy carina item aktarirken :)))))))) böylesiniz iste siz blueyle sen biriniz edit calar biriniz küfürler eder yancarlarla anlasıldıgında kendinin oldugu böyle baska carda oynarsınız :) :) :) :) :) milletin sevgilisine asılıyorsun durmadan CeLtiCste canselle bırlıkteydı asildiniz neler dediniz küfürler ettiniz yancarla ve ByHakaN'La kıza oyunu bıraktırdınız ayrı konu birde adama kanka kanka diyorsun ya sen busun iste bak ben ss koyuyorum oyun konusmalarini sense anca laf yapıyorsun ! asil carinla kanka de adama yancar ac sevgılısıne asıl bizede yaptıgın gıbı bır zamanlar muratada yaptıgın gibi ' yada bimily'in öz kızına ettigin küfürler gibi ama timelady' cözmüs seni berdina'n yani :) onada nikotinle dünyam canım diyordun yancarlarla küfürlerin var onuda eklemıs zaten ya sen busun merkürde herkes biliyor seni yaptıklarını hep modemi resetliyorsun bulamıyor yetkılıler seni ama umarim 'emrah' el atar konuya ''admin'' öyle bir bulurki seni yaptıklarını oynucak yuzun kalmaz dıcemde zaten bintane carin var :) ban yedıkce item aktar yeni kas yada oyna dimi konuda senin yaptıgın gibi tartisma konusu degıl gercekler ;)

1357.jpg

su konusmayida gecemicem siz kendi kendinize küfür ediyorsunuz dedigin ? laf acaba TimeLady yani Berdina benim sevgilimmiydi :) yada xNiK0TiNx benim carimmi :) benmi oynuyorum ondada ondan konusupda yancar acıp küfür ediyorsun hem sevgiline hem bana ssleri zaten eklemisti o konuda buydu
http://www.turkmmo.com/kufur-hakare...tinx-aradagini-kaybettiysen-3333e-msj-at.html
cezanida aldin ? zaten yöneticiler gördü yaptıklarını + dogubeyy' e aktarmıstın o gece itemlerini dimi :)))))))))))))))) busun sen iste kendi kimligini saklayan ban yiyincede car degistiren gömlek degistirir gibi + en azindan CTC delikanli siz ne kadar soymusta olsaniz adami oda yetmemis küfür etmissiniz karısına yancarla bunuda duydum ! adam duramamis küfür etmis en azindan o pazarlarida benim diye konu acmis cezasini almis yada almamıs ayri konu DELİKANLİ'YMİS ;) sende oldugun gibi ol yada göründügün gibi ol dedigin lafin arkasında dur car kasıp kasıp duruyorsunuz :) amaciniz bu sizin biriniz soyar adami digeriniz küfür ettirtmeye calisir karısına kufuretmıssınız birde dayanamamıs adam realdede ailevi küfürler icin insanlar bir birlerini öldürüyorlar gerci sizde islam hakkinda hicbir bilgi yok anca gelin oyuna milletin ailesine küfür edin yetmedi birde soyun yazik bü dunyanin diger tarafida vardir kul hakki yiyenin 7cihanda yeri yoktur 5niz bir CTC etmez sadece sinirine yenik düsmüs olay oldugundada ben yoktum :) olsam emin ol soymaniza yada esine küfür etmenize müsade etmezdim bir anlik sinirine yenilmis bu kadar kolay degil BLueCity' de yeni hesap acmıstır gerci cari var onun :) admin ' bulur onuda calıntı ıtemleride hak ettigi cezayi verir. sana gelince nikotin beni elestirme kendini gelistir ;)

yani kisaca sizin ne oldugunuz ortada birakin artik insanlarin emekleriyle oynamayi sizi zaten herkes taniyor ki benim yada aileme ! bir daha dil uzatma isine gücüne bak bir bana denk gelmiyorsunuz zaten oyunda ben oyunda yokken yapıyorsunuz yaptıklarınızı emin ol görsem ss alırdım eklerdım foruma süphen olmasın insan gibi oynamayi ögretecem ben size :)

Banı hak etmiş bana kalırsa :) .KanTaJ sonuna kadar hak veriyorum sana.

Bu konuyu acma sebebim bu adamin kendi carlarini benim üstüme atmaya calısmasıdır forumdada böyle oyundada böyle inkar ediyor cümlelere sözlere bakin anlarsiniz özellikle ''selver'' cümlesine server olucak o :))))))))))))) herkes dikkat etsin soyguncu bu sahislar soyup küfür ettirtip banlattirtmaya calısıyor akli sira cocuk oyunlari yapiyor dikkat edin fotograflara dikkatli bakin :) anlicaksınız zaten bunun oldugunu bilenler acikliyamiyor artık onlarida nasıl kandırdıysa TimeLaDy'e dedigi gibi demistir belki sarp senin hakkında bana söyle böyle dıyor diye :D ben bu adamla muhatap bıle olmuyorum rüyasinda konusuyor galiba benimle kendi kendine
benimle sen muhatap olamazsin ve yaptiklarini alıntı yapayım gör ! KaNTaJ a laf atmadan önce kendi pıslıklerını bana yıkmaya calısma
BU SSLERİ esinden ve arkadaslarindan alinti yapip paylasmamim sebebi ban degil ban yemis cezasini cekmistir sadece MERKÜR oyuncularinin dikkatine CTC' yi soymus bulunmaktalar kankasi sibelangelsle :) Blueyes niki
iftira atiyormusum ben bu nikotin öyle bir insanki bayanlari rahatsiz etmeyi cok seven birisi özellikle evli olanlari sevgilisine küfürleri zaten foruma koymustu ama sorun burda degil kantaj kantaj deyip duruyorya ben küfür ediyormusumya hani kantajla ? su sevgilinin koydugu ssleri alinti yapayim buraya atalim acaba kim küfür ediyormus bakalim bir 1.
2.
3.
3.cü resme iyi bakin en altin bir üstüne orda bir cümle var :) bu yasini 24diyor ama 15' server ' demeyi bilmiyor örnek buda eski nikotini kasmadan önceki cari benim esimle banada küfür ederdi
4.
ve bana ettigi küfürdeki ss bakin ? selver :)))))))))) nikotin seni
ve devam
ve 2.ci resimle 5.ci buna bakin cümlelere bunu taniyanlar vardir belki xNiK0TiNx ' den önceki cari xSamueLx
bana ettigi küfürlerdi bunlar xNiK0TiNx i kasmadan önce bu xSamueLx ' de oynuyordu ban yedi diye xNiK0TiNx le geldi adi baran bunun normalde xJ3aranSeLx adini NECATİ olarak degistirdi geldi yeni basladim dedi oysaki cari banlanmadan önce aktardi editlerini o car ban yiyince bunu kasti xSamueLx'le hirsizlik yapardi herkesin esine sulanirdi küfür ederdi samet'ede yapti bunlari özür dilemis nikotinle basladiginda o affetmis ayri konu bende af yoktur .ne slm alırım ne slm veririm ne muhatap olurum
neyse bilen biliyor bazi bilenlerde bilmezden geliyor devam edelim esine ettigi küfürler :) bu adam böyle dikkat ettinizmi banada xSamueLx orda duruyordu 78lvlle kufur edıyordu neden asil cari ban yemesin diye hala öyle
yapiyor :)
sarp 2yüzlü sana farkli bana farkli konusuyor diyor sevgilisine :) senkimsinki ben seninle muhatap oluyum xSamueLx 'le yaptıklarından sonra ben sildim 2gram degerin yok bende losthostla ettigin küfürler neyse anca iftira atar bakiyor sevgilisi terk edicek bunu anladı bunun ne oldugunu sarp diyor hemen benim adimi söylüyor neymis ben ona farkli bunafarkli konusuyormusum oysaki timelady ' berdinay'la sohbetim bile yoktur onunlada kavga ederiz herseferinde onlada ne slm alırım ne slm veririm o derece :)
esiyle konusmalari :)
baktiki terk edicek kız bunu basladi küfürledi
bunu tekrar paylasmak istedim cünki en önemlilerinden biri bu dikkatlice okuyun beni kötülüyor neymis onunla konusuyormusum ben :))))))))))))) kötülüyormusum samani hic gülücegim yoktu kız terk etmesin diye benim hakkımda konusuyor ? baslarda güzel konusuyor beni kötüleyip ve son küfür ediyor bana :) pm sevgilisiyle konusurken eski terk eden sevgilisi yani tekrar belirtiyorum bunlari PAYLASMA AMACİM BU insanlar emek hirsizi CTC yi itemlerini soyup yancarla real karısına küfür etmislerdir CTC ben kadar sabirli degil! ve oda duramamıs kufur etmıs yanı amacları zaten kufur edıp banlattırtmaktı simdi ss cekiyor birde söyle baslik atiyor
kötülüyor akli sira beni ve arkadaslarimi
Bunların Yüzünden 1. koye Gelemedık vallla :(
5 PAZAR ÇARI KÜFÜR. ( kentcent ) sahibi bunlarınl
böyle diyor ?
Hem Genelde Hem Pazar Çarı Küfür. SS KACIRMAYAN KANTAJ NIE VERMEMIS :) bu ssleri :)
:))))))))) derdi KANTAJ OLMUS sen git sevgiline seni terk etmeden önce arkandan konusuyor kantajde ? sarp de ve küfürler et banada onada sonrada küfür ediyor
anca laftasin be nikotin gercekten laftasin yani anca miilete de sarp söyle diyor böyle diyor diye konus bu insana dikkkat edin kimligi bilgileri yanlıs dogru degil kendini tanıtmak istedigi gibi tanıtıyor beni kücük carlarla tehdit ediyorlar birde baldızıma gelip senden hoslaniyorum seni seviyorum evlen benimle diyor ilginccccc :)))))))))) msn adresi necatiakyol ? hesapta face gönderiyor bana ordada emre kılınççç yaziyor ve birde şaman JHeLyy filiz' diye istek gönderiyor sürekli bana :) professional dolandırıcı olmuslar diikat edin CTC ' yi soyup küfür ettirip banlatıttırdılar sizede yapmasınlar bir anlik sinirle küfür etmis ban yemis ama en azindan sen gibi kimlik degistirmiyor forumdada konu acmis benim diye DELİKANLİ ;) hic olmazsa dedigi cümlenin arkasinda sende birdaha KaNTaJ ' derken dikkatli olursun umarim KaNTaJ la kendini kiyaslama
3298.jpg

esinden bile saklıyormussun kırlı carlarını mıllete kufretıp sevgılısıne asıldıgın carları ? sarp haklı dedıgınde küfür etmissin birde bana xNiK0TiNx bu küfürlerinden yöneticiler tarafindan cezasini almıstır benim buraya bu konuyu acma sebebim son günlerde artan hirsizlik olaylari sibelangelsle ortak olmasi biri edit caliyor biri küfür ettirtmeye calısıp banlatmaya calısıyor :))))))))))))))))))) oyuna biraz faydali seyler yapmayi dene
forumdada konusmalari hakaret icerici güler durmadan yerinde duramaz cünki yalanci birisi bu yüzden terk ediyorlar arkadaslar dikkat edin kesinlikle ticaret yapmayin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri