Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

BLEACH animesi [Genel Konu]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeTRiChORDiE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

GeTRiChORDiE

Level 6
TM Üye
Konular
139
Reaksiyon Skoru
103
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
127
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bleach animesine bayılırım :D yoğun aksiyon aynı zamanda romantik var gerçekten süper 337. bölümdeyim 337 bölüm var her hafta ya salı ya çarşamba çıkıyor 337. bölümün tr altyazısını bekliyorum biraz tanıtalım dimi ? :)
picture.php

Konu:Bleach Bölüm : 327 / ?
Anime Türü : Aksiyon , Dövüş , Doğaüstü-Güçler ,
Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir.
Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler. Birgün, shinigami(ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır.
O anın kargaşasında çevreye gelen hollow(kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir.
Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar.

İzleyici uyarısı:arkadaş 5 ay önce önerdi merak ettim sevmezdim öyle şeyleri 1 bölüm izleyeyim dedim 2 günde 56 bölüm izlemişim neyse sıkıntı çekmeyin diye rahat izleyeceğiniz site için
Başları ilk 21 bölüm hafaf sıkılabilirsiniz sonra varya günde 25 bölüm izlemesseniz suratıma tükürün :l03::ka19: verdiğim site 330 bölüm var ondan sonra google yazarsınız bölümleri 331 falan yani
NOT:bu animenin Türkçe dublajı yoktur yani okumanız lazım dublajı olsada izlemeyin sakın iğrenç olur bide 300 bölüm izleseniz hafif japoncayı kavrıyosunuz (yazılar hariç sözler falan) ben şimdi bazı cümleleri okumaya gerek yok ama tabi hepsi değil :D Konunun altına nasıl bulduğunu falan yazarsınız :) iyi seyirler

Eyvallah Saol Altyazılı Filmleri Seviyorum Bunuda Denerim .)

The Vampier Diaries ' İ izle Bence Mükemmel bir Dizi . Günde 11 Bölüm İzliyordum Bağımlı Olmuştum İyice :D 3 Sezonu Var Dizinin 3. sezonu yaklaşık 12-13 gün sonra başlayacak .)

1. sezondan başla izlemeye ilk 30 dk. sıkılırsan sonra süper oLur .)

Yaw gidin naruto falan izleyin :) gerci bu animede güzel ama ben bunuda baya bi izledim narutoyu bitirdim bleachda ruhlar falan filan var bana cizimleride güzel gelmedi ama izlenmesi güzel oluyor naruto kadar deil :D

Yaw gidin naruto falan izleyin :) gerci bu animede güzel ama ben bunuda baya bi izledim narutoyu bitirdim bleachda ruhlar falan filan var bana cizimleride güzel gelmedi ama izlenmesi güzel oluyor naruto kadar deil :D

naruto bi kaç bölümde sıktı ilk bölüm güzeldi ama :D

bu arada en çok izlenen animelerden biri yusuf tavsiyene uyacam gene bi narutoya başlıyalım bleach'ı beklemek sıkıyo insanı dizi gibi her hafta 1 bölüm :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)