- Konular
- 139
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bleach animesine bayılırım
yoğun aksiyon aynı zamanda romantik var gerçekten süper 337. bölümdeyim 337 bölüm var her hafta ya salı ya çarşamba çıkıyor 337. bölümün tr altyazısını bekliyorum biraz tanıtalım dimi ? 
Konu:Bleach Bölüm : 327 / ?
Anime Türü : Aksiyon , Dövüş , Doğaüstü-Güçler ,
Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir.
Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler. Birgün, shinigami(ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır.
O anın kargaşasında çevreye gelen hollow(kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir.
Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar.
İzleyici uyarısı:arkadaş 5 ay önce önerdi merak ettim sevmezdim öyle şeyleri 1 bölüm izleyeyim dedim 2 günde 56 bölüm izlemişim neyse sıkıntı çekmeyin diye rahat izleyeceğiniz site için
Başları ilk 21 bölüm hafaf sıkılabilirsiniz sonra varya günde 25 bölüm izlemesseniz suratıma tükürün :l03::ka19: verdiğim site 330 bölüm var ondan sonra google yazarsınız bölümleri 331 falan yani
NOT:bu animenin Türkçe dublajı yoktur yani okumanız lazım dublajı olsada izlemeyin sakın iğrenç olur bide 300 bölüm izleseniz hafif japoncayı kavrıyosunuz (yazılar hariç sözler falan) ben şimdi bazı cümleleri okumaya gerek yok ama tabi hepsi değil
Konunun altına nasıl bulduğunu falan yazarsınız
iyi seyirler
yoğun aksiyon aynı zamanda romantik var gerçekten süper 337. bölümdeyim 337 bölüm var her hafta ya salı ya çarşamba çıkıyor 337. bölümün tr altyazısını bekliyorum biraz tanıtalım dimi ? 
Konu:Bleach Bölüm : 327 / ?
Anime Türü : Aksiyon , Dövüş , Doğaüstü-Güçler ,
Kurosaki Ichigo 15 yaşında normal bir öğrencidir, ancak ölülerle iletişim kurma becerisine sahiptir.
Ichigo'nun babası ve kardeşleri aileye ait bir klinik işletmektedirler. Birgün, shinigami(ölüm tanrısı) olan Kuchiki Rukia, Ichigo'nun odasına camdan girer ve Ichigo'nun onu görebildiğine çok şaşırır.
O anın kargaşasında çevreye gelen hollow(kötü ruh) ile dövüşürlerken, Rukia güçlerini Ichigo'ya geçirir.
Shinigami güçlerini alan Ichigo, Rukia ile beraber hollow'ları yok etmeye başlar.
İzleyici uyarısı:arkadaş 5 ay önce önerdi merak ettim sevmezdim öyle şeyleri 1 bölüm izleyeyim dedim 2 günde 56 bölüm izlemişim neyse sıkıntı çekmeyin diye rahat izleyeceğiniz site için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Başları ilk 21 bölüm hafaf sıkılabilirsiniz sonra varya günde 25 bölüm izlemesseniz suratıma tükürün :l03::ka19: verdiğim site 330 bölüm var ondan sonra google yazarsınız bölümleri 331 falan yani
NOT:bu animenin Türkçe dublajı yoktur yani okumanız lazım dublajı olsada izlemeyin sakın iğrenç olur bide 300 bölüm izleseniz hafif japoncayı kavrıyosunuz (yazılar hariç sözler falan) ben şimdi bazı cümleleri okumaya gerek yok ama tabi hepsi değil
Konunun altına nasıl bulduğunu falan yazarsınız
iyi seyirler- Katılım
- 19 Mar 2010
- Konular
- 323
- Online süresi
- 1h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 370
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 194
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Eyvallah Saol Altyazılı Filmleri Seviyorum Bunuda Denerim .)
The Vampier Diaries ' İ izle Bence Mükemmel bir Dizi . Günde 11 Bölüm İzliyordum Bağımlı Olmuştum İyice
3 Sezonu Var Dizinin 3. sezonu yaklaşık 12-13 gün sonra başlayacak .)
1. sezondan başla izlemeye ilk 30 dk. sıkılırsan sonra süper oLur .)
The Vampier Diaries ' İ izle Bence Mükemmel bir Dizi . Günde 11 Bölüm İzliyordum Bağımlı Olmuştum İyice
3 Sezonu Var Dizinin 3. sezonu yaklaşık 12-13 gün sonra başlayacak .)1. sezondan başla izlemeye ilk 30 dk. sıkılırsan sonra süper oLur .)
- Konular
- 8
- Online süresi
- 7m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 96
- MmoLira
- 37
- DevLira
- 0
Yaw gidin naruto falan izleyin
gerci bu animede güzel ama ben bunuda baya bi izledim narutoyu bitirdim bleachda ruhlar falan filan var bana cizimleride güzel gelmedi ama izlenmesi güzel oluyor naruto kadar deil 
gerci bu animede güzel ama ben bunuda baya bi izledim narutoyu bitirdim bleachda ruhlar falan filan var bana cizimleride güzel gelmedi ama izlenmesi güzel oluyor naruto kadar deil 
- Konular
- 139
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Yaw gidin naruto falan izleyingerci bu animede güzel ama ben bunuda baya bi izledim narutoyu bitirdim bleachda ruhlar falan filan var bana cizimleride güzel gelmedi ama izlenmesi güzel oluyor naruto kadar deil
![]()
naruto bi kaç bölümde sıktı ilk bölüm güzeldi ama