onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

+9 Cennet Bilezik ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jet_ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 578

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

şuan tatildeyim ahmet p tesi geliyorum böyle bi bilezik arıyodum gelince teklifimi yaparım.

Tamam kanka beklemedeyim simdilik :D

Nakit düsündügün fiyatı söyle gelip alayım

LebR0n fiyatlari pek bilmiyorum, o yüzden teklif aliyorum. Bunun 10 yari 10 büyü 2 k hp lisini, 6-7 efsunluydu 20 t ye sattim. Bunada ins 3-4 güne kadar atarim satamazsam, :D Kisacasi bi teklif ver haci sen :D Ama theonestar isimli arkadasin yapmis oldugu teklif gibi olmasin :D

Kardesım 2.5 t werebilirim ilgilenirsen l30n4rd0 ulaşabilrsin ??

Diger charinin ismini neden belirtmedin ?? Merak etme kim oldugunu biliyorum. Birincisi bunun büyüsü olmayan bilezige sen 2-3 T istiyordun :D Ikincisi, kardesim dedigin adama kazik atmaya calisacak kadar karakterli bi kisilige sahip oldugunu bilmiyordum :D Ucüncüsü de iyi niyetimden yararlanmaya calismayi birakin artik :D

Her ne kadar '' Mars Pazar Alani '' ni '' Oyuncular Arasi Tartisma''ya cevirdiysem affola :D

Tamam kanka beklemedeyim simdilik :D

LebR0n fiyatlari pek bilmiyorum, o yüzden teklif aliyorum. Bunun 10 yari 10 büyü 2 k hp lisini, 6-7 efsunluydu 20 t ye sattim. Bunada ins 3-4 güne kadar atarim satamazsam, :D Kisacasi bi teklif ver haci sen :D Ama theonestar isimli arkadasin yapmis oldugu teklif gibi olmasin :D

Diger charinin ismini neden belirtmedin ?? Merak etme kim oldugunu biliyorum. Birincisi bunun büyüsü olmayan bilezige sen 2-3 T istiyordun :D Ikincisi, kardesim dedigin adama kazik atmaya calisacak kadar karakterli bi kisilige sahip oldugunu bilmiyordum :D Ucüncüsü de iyi niyetimden yararlanmaya calismayi birakin artik :D

Her ne kadar '' Mars Pazar Alani '' ni '' Oyuncular Arasi Tartisma''ya cevirdiysem affola :D
knk cevırmekten beter etmısın yapıstırmaya gecmısın sen artık:D

Konuya dikkat.(Tıkla)

İyi alışverişler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri