- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şuan tatildeyim ahmet p tesi geliyorum böyle bi bilezik arıyodum gelince teklifimi yaparım.
Tamam kanka beklemedeyim simdilik

Nakit düsündügün fiyatı söyle gelip alayım
LebR0n fiyatlari pek bilmiyorum, o yüzden teklif aliyorum. Bunun 10 yari 10 büyü 2 k hp lisini, 6-7 efsunluydu 20 t ye sattim. Bunada ins 3-4 güne kadar atarim satamazsam,
Kisacasi bi teklif ver haci sen
Ama theonestar isimli arkadasin yapmis oldugu teklif gibi olmasin 
Kardesım 2.5 t werebilirim ilgilenirsen l30n4rd0 ulaşabilrsin ??
Diger charinin ismini neden belirtmedin ?? Merak etme kim oldugunu biliyorum. Birincisi bunun büyüsü olmayan bilezige sen 2-3 T istiyordun
Ikincisi, kardesim dedigin adama kazik atmaya calisacak kadar karakterli bi kisilige sahip oldugunu bilmiyordum
Ucüncüsü de iyi niyetimden yararlanmaya calismayi birakin artik
Her ne kadar '' Mars Pazar Alani '' ni '' Oyuncular Arasi Tartisma''ya cevirdiysem affola

- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
knk cevırmekten beter etmısın yapıstırmaya gecmısın sen artıkTamam kanka beklemedeyim simdilik
LebR0n fiyatlari pek bilmiyorum, o yüzden teklif aliyorum. Bunun 10 yari 10 büyü 2 k hp lisini, 6-7 efsunluydu 20 t ye sattim. Bunada ins 3-4 güne kadar atarim satamazsam,Kisacasi bi teklif ver haci sen
Ama theonestar isimli arkadasin yapmis oldugu teklif gibi olmasin
Diger charinin ismini neden belirtmedin ?? Merak etme kim oldugunu biliyorum. Birincisi bunun büyüsü olmayan bilezige sen 2-3 T istiyordunIkincisi, kardesim dedigin adama kazik atmaya calisacak kadar karakterli bi kisilige sahip oldugunu bilmiyordum
Ucüncüsü de iyi niyetimden yararlanmaya calismayi birakin artik
![]()
Her ne kadar '' Mars Pazar Alani '' ni '' Oyuncular Arasi Tartisma''ya cevirdiysem affola![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)