kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Soyulmalara Karşı Önlem..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufkunprenses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 218
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
Arkadaşlar iyi güzel bir paylaşım teşekkür eder ve saygılarımı sunarım paylaşan arkadaşa.

Fakat benim bir sorum var car soymayla alakali Oyun icinde kendini sahte carlarla veya 1 harfi degisik car isimleriyle itemleri loncalarındaki arkadaslari kandirarak soyan ve sonra pazara koyup satan arkadaslara ne gibi cozum bulunabilinir? Yani vereceginiz cevapardan biri su olucaktir eminim karakter isimlerine dikkat edin iyice okuyun gibi cevaplar dikkatli olun gibi cevaplar olucaktir tamam buna bende hem fikirim fakat eger tv de haberleri dikkat ediyorsanız eger metin2 gibi online oyunlarda bunun gibi olaylarla cok sIk karsilasildigi icin dikkatimi ceken birsey oldu bu gibi durumlarda BILISIM SUCLARI kategorisine girdigi icin her nekadar oyun olarak gorunsede savcılık ve mahkemeylede sonuclanabilinecek safhalara gelindi. Size onerim eger boyle sey basiniza geldiginde oncelikle oyun adminleri gm ler team ler onceliginde acimadan savciliga basvurun bakalim 1 2 kisinin basi yandiginda bir daha yapabileceklermi benim arkadasimin basina geldi ben Jupiter serverindaki MeRSinLee33 arkadasimizin ve xKojirox in isimlerini kullanan marsinli33 ve xkojirux isimli oyunculari savcilikta kendilireni gorucektir yakinda bir oyun icin yakmayin basinizi saygilarimla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri