- Konular
- 30
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bildiniz üzere 2 saat önce galiba bi sorun cıkmıs bakalım yorumuna:Bildiğiniz üzere oyunun teknik kısmıyla trojen18 ilgileniyor. Bugün farklı sorunlar olduğunu kurulumda sorunlar yaşadığımızı söyledi. Bu sorun 1 saat sonrada aşılabilir 1 hafta sonrada.bu yasıdan sora eğer 1 saat içinde olmasa 14 üncü günde sorun asılcak devam edelim:Kimseyi mağdur etmemek açısından geri ödeme isteyen arkadaşlar lütfen bana pm ile bilgilerini göndersinler. Geri ödeme istemeyen arkadaşlarda merak etmesin serverı açmak için uğraşıyoruz ama net bir tarih veremiyorum maalesef doru veremez cünkü sürekli sorun cıkıor:ka19: devam edek:Oyunun yedekleri mevcut elimizde.
Bize freebsd üzerine kurulmuş pvp konusunda bilgili olan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyenler olursa, pm ile ulaşsın bana lütfen. Sorunun en kısa sürede çözülmesi için ben gereken herşeyi yapacağım ve sonuca ulaşacağımı düşünüyorum. bunun için denilecek tek şey helal diorum sana devam edioruz:
Söylediğim gibi kimseyi mağdur etmek istemiyoruz isteyene parasını hemen göndereceğiz. bunu için şöle dicem adam size geri iade edecek ve kimse size para verin die zorlamıor devam release
iğer arkadaşlardanda özür diliyoruz. Bu serverın kapanış açıklaması değildir, sadece benimde yeni öğrendiğim bir sorunun açıklamasıdır. İllaki çözeceğiz.hani herşey hazırdı devam:Anlayış gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim eyw
arkadaşlar son bi söz bu konuyu admini kötülmek amaçlı deil sorularımı yöneltm kapama ama kesin kapacanak bazı yetkisi olan insanlar kapatıyor zoruna gidior
Bize freebsd üzerine kurulmuş pvp konusunda bilgili olan arkadaşlardan yardımcı olmak isteyenler olursa, pm ile ulaşsın bana lütfen. Sorunun en kısa sürede çözülmesi için ben gereken herşeyi yapacağım ve sonuca ulaşacağımı düşünüyorum. bunun için denilecek tek şey helal diorum sana devam edioruz:
Söylediğim gibi kimseyi mağdur etmek istemiyoruz isteyene parasını hemen göndereceğiz. bunu için şöle dicem adam size geri iade edecek ve kimse size para verin die zorlamıor devam release
iğer arkadaşlardanda özür diliyoruz. Bu serverın kapanış açıklaması değildir, sadece benimde yeni öğrendiğim bir sorunun açıklamasıdır. İllaki çözeceğiz.hani herşey hazırdı devam:Anlayış gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ederim eyw
arkadaşlar son bi söz bu konuyu admini kötülmek amaçlı deil sorularımı yöneltm kapama ama kesin kapacanak bazı yetkisi olan insanlar kapatıyor zoruna gidior