- Konular
- 23
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar benim oyuna veda etmem bir çok arkadaşı sevindircek biliyorum ama şunu söylemek istiyorum acısıyla tatlısıyla en güzel günlerimi bu çarlarda yaşadım kimi zaman yendim kimi zaman yenildim ama asla yendigim veya yenildigim adamı aşağılamadım beni tanıyan biliyo öncelikle burdan deniz abime (BojanqLes60), kardesim SarapneL' e, KingRedbul'a, I3Lo0d'a, son zamanlarda konusamadıgım 2. kardesim Dikta'ya, yagizitoya ve sayamadıgım bir çok isme cok tesekkür ederim. Wizardry (suram) ban yedi hem zaten oyundan sıkılmıstım editli dolmustu gün ısıgım calınmıstı yarı edit oyunun pek bi zevki kalmamıstı ban yememde bırakmam için 2. bir neden oldu her neyse herkes hakkını helal etsin herkese iyi oyunlar :|
h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = 5 a n L P w 0 E f m o & o b = a v 2 e
h t t p : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = 5 a n L P w 0 E f m o & o b = a v 2 e
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 103
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
:l04::l04::l04::l04::l04::l04:
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
o pvp heç gözel deel zati
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)