[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Locale_tr deki İtem_proto'yu açmak-Editlemek-Lightning

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lightning-Turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Yeni bir Konuyla karşınızdayım... Pack olarak Locale_tr küçük birşey gibi gözükebilir ama aslında nerdeyse en çok işe yarayan locale_tr'dir... Mesela Servere Yeni silah ekleyeceksiniz ve locale_tr nin içine atılcak item_proto diye dosya veriyorlar ve servere 2-3 item ekleyeyim diye 20-30 tane itemi heba ediyorsunuz... Veya İtemlerde Sorun çıkıyor mesela benim private server'ımda kraliyet kılıcı kodu yazıyordum envanter görünümü tamam ama ustune gelince envanterde 1 kutucuk kaplıyor ustunde Alev yelpazesi Şamanlar takabilir yazıyordu yani item kullanılamazdı Alev Yelpazesindede Altın kılıç yazıyordu 2 sinin (kodları hariç) Videoda gösterdiğim yerleri değiştirdim yani name= den sonrasını teker teker kopyalayıp değiştirdim ve attım sorunsuz silahı takabiliyordu böyle yaklaşık 10 tane silahı düzelttim... Veya burdan Tutuşları da değiştirebiliriz... Yarı insan vb yi düz tutturabilir düz kılıçlarıda yan tutturabilirsiniz.. Evet arkadaşlar video ve 2 dosyası tek .rar da hotfileye upload ettim..

L!nk : Tıklayarak indirebilirsiniz

RAR PASS: lightning

REP + YORUM LÜTFEN :)

Son düzenleme:
keşke yorum atmadan senin paylaştıklarını goremeseler

12543.jpg

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/1534494-eksen-bilisimin-rezilligi.html

EKSENBİLİŞİMİN REZİLLGİ​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri