Bugün ofise inFamous 2 diski gelene kadar hayat çok normal seyrediyordu. Hatta ofise sessiz sedasız gelen inFamous 2'nin paketinden çıkması belli biraz zaman aldı. Zira gelen paketin içerisinde onun olduğunu bilseydik
pakete çok daha saygıyla yaklaşırdık emin olabilirsiniz.
inFamous 2'yi alıp da PlayStation 3'e takana kadar da
her şey normal olarak seyrini sürdürdü. Fakat
PlayStation 3'te inFamous 2 yazısını gördükten sonra bir daha hiçbir şey aynı kalamadı...
Cole Phelps? Ah pardon o başka oyundu...
Şu anda karşınızda
onlarca arabayı havada birbirine vurdurmuş
yolda müzik yapmaya çalışan perküsyonistlerin kim bilir kaçını tekmelemiş
etrafta gördüğü her elektrik kaynağından şebeke hattının ne kadar elektriği varsa emmiş olarak duruyorum.
Karşıma çıkan yayaların
güçlü darbelerimle havada uçması... O da bir şey mi? Havaya fırlattığım bir yayaya
en yakındaki çöp kutusunu göndermem
düşmanlarla savaşırken bir yandan da şehri birbirine katışım beni hiç utandırmadığı gibi
oldukça eğlendirdi de diyebilirim.
inFamous 2 oyununa olan özel sempatim
haberlerini yazarken
paragrafa ve cümleye küçük harfle başlamama izin vermesinden kaynaklı olabilir ama çok az insanın inFamous 2 oynayıp da sempati duymadan kayıtsız kalabileceğini düşünüyorum açıkcası.
Lafı fazla uzatmadan hemen inFamous 2'den bahsetmek istiyorum sizlere. Öncelikle oyunun başlangıcında eğer PlayStation 3'ünüzde ilk oyundan kayıtlı oyunlarınız duruyorsa
inFamous'tan devam edin seçeneği aktif hale geliyor.
Fark edeceksiniz ki
menüler ve bütün seçenekler karşınıza Türkçe olarak çıkacak! Sony
inFamous 2`nin tüm menülerini
altyazılarını ve dublajını Türkçe yaparak
Türk oyuncuların dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Hikayenin anlatımı ve seslendirme kalitesi oldukça başarılı
ki bu konuya yazının ilerleyen bölümlerinde değineceğim.
İster o oyununuza devam ediyorsunuz ki eğer oyunu bitirmişseniz başlangıçtaki brifing daha kısa sürüyor
istiyorsanız da “Yeni oyuna başla“ diyerek inFamous'ın ne olduğunu anlatan brifingin ardından aksiyonun içerisine dalış yapıyorsunuz.
What the hack is going on there?
Oyunun hikayesi ise
ilk oyundan da hatırlayabileceğiniz The Beast'in dünyaya adım atması ve Cole'un onu durdurmaya çalışması olarak özetleyebiliriz. Cole
The Beast'i durdurabilmek için yeni güçler elde etmesi gerektiğini düşünmektedir ve bunun için yola çıkarlar. Yanında en yakın arkadaşları Zeke ve Lucy Kuo ile birlikte çıktıkları yolculuk hikayenin başlangıcı olacaktır
inFamous 2'yi alıp da PlayStation 3'e takana kadar da
Cole Phelps? Ah pardon o başka oyundu...
Şu anda karşınızda
Karşıma çıkan yayaların
inFamous 2 oyununa olan özel sempatim
Lafı fazla uzatmadan hemen inFamous 2'den bahsetmek istiyorum sizlere. Öncelikle oyunun başlangıcında eğer PlayStation 3'ünüzde ilk oyundan kayıtlı oyunlarınız duruyorsa
Fark edeceksiniz ki
İster o oyununuza devam ediyorsunuz ki eğer oyunu bitirmişseniz başlangıçtaki brifing daha kısa sürüyor
What the hack is going on there?
Oyunun hikayesi ise
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)