Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Galatasarayın transfer gündemindeki Manisasporun genç orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan, Fatih Terim ile çalışmak her genç futbolcunun hayalidir, kulüpler görüşüyor ben de haber bekliyorum" dedi.
FATİH TERİM İLE ÇALIŞMAK HERKESİN HAYALİDİR
Başarılı genç orta saha oyuncusu sözlerine; " Fatih Terim'in beni istemesi gurur verici, onur verici bir şey. Her genç oyuncunun hayalidir Terim ile çalışmak. Kulüpler anlaşırsa bende Fatih Terim ile çalışmak isterim " dedi.
KULÜPLER GÖRÜŞÜYORLAR, BENDE HABER BEKLİYORUM
Yiğit Gökoğlan kulüplerin görüştüğünü belirterek; " Bayramda görüşmeler yaşanacağını biliyorum. Olumlu yada olumsuz bir haber gelir diye düşünüyorum. Kulüpler anlaşırsa bizlik bir durum yok. Ben Fatih Terim ile çalışmak isterim. Bende kulüpten haber bekliyorum. Transfer gerçekleşmez ise Manisaspor formasını giymeye devam edeceğim. Yurt dışı hedeflerim var " diyerek sözlerini bitirdi.
MANİSASPOR 3.5 MİLYON EURO İSTİYOR
Manisaspor'un Yiğit Gökoğlan için 3.5 milyon euro istediği, Galatasaray'ın ise 2.5 milyon euro önerdiği örenilirken, Manisaspor'un takasta oyuncu istemediği ve tarafların ortak bir noktada buluşup bu transferin gerçekleşeceği öğrenildi.
GALATASARAY, AMAURIYE SICAK BAKMIYOR
Bu arada, sarı kırmızılılar forvet transferi konusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İtalyan basını Juventusta forma giyen Amaurinin Galatasarayın gündeminde olduğu ve futbolcunun sarı kırmızılı takıma sıcak baktığını belirtirken, sarı kırmızılılar İtalya futbolcuyu gündemine almadığı öğrenildi.
Menajerler, teknik direktör Fatih Terimin yardımcısı Şükrü Hanedarı arayarak, Amauriyi önerdiler; ancak cevap, Galatasarayın Amauriyi düşünmediği yönünde oldu.
AMAURINİN: MENAJERİ TÜRKİYE SEÇENEĞİ KAPALI
Futbolcunun İtalya ve İspanya temsil haklarını elinde bulunduran ünlü menajer Ernesto Broncestti ise, Türkiye seçeneği artık bizim için kapalı dedi. İtalyan menajer Trabzonspordan teklif aldınız mı sorusuna ise Türkiyeyi düşünmüyoruz diyerek cevap verdi.
DRENTHE FEYENOORDA GİDECEK
Galatasarayın sol kanat için düşündüğü Real Madridin Hollandalı futbolcusu Drenthe ise, sarı kırmızılılardan gelen teklife sıcak bakmadığını açıkladı. Rap müzikle ilgilenen ve Hollandada bir müzik grubunda yer alan Drenthenin eski takıma Feyenoorda dönerek, müzik ve futbol kariyerine birlikte yürütmeyi istediği öğrenildi. Drenthe daha önce Galatasaray büyük bir takım, ama transfer konusunda bir şey diyemem demiş, Feyenoorda dönecekmisin sorusu karşısında ise gülmekle yetinmişti.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)