Arkadaşlar son zamanlarda wolfteam bölümünde dolasıyorum.Ama gördüğüm tek şey hack konuları hackın zararını anlatmaya çalışan kisiler ve post kasma amaçlı açılan gereksiz konular.
Lütfen artık hackın zararını anlatan konular açmayın.Wolfteam bölümünde olan herkez bu konuyu açmış nerdeyse.İlk o konuyu ben saten açmıstım kaç ay önce.Bundan sonra süreklı tekrarlanmaya ne gereği var ?
Evet hack zararlı doğru diyorsunuz ama bunu kullanan saten olacakları göze almıştır sizin dediklerinize bakmaz.
Buarada sunuda söyliyim siz bu konuları uyarmak için deyil post kasmak için ve yatta artık oyunda hacklı gormek istemediğiniz için açıyorsunuz.
Son kez lütfen böyle konular açıp forumu kirletmeyin !
Açanların konularının kitlenmesini ARZ ederim.
Şimdi Gelelim wolfteam pvp serverlere.
Arkadaşlar bu tür konular açan kişilere inanmayınız sadece post kasmak amaçlı ve sizi kandırmak amaçlı açılan konular bunlar.
Sofnx game dosyalarını satmadan hiç bir şekilde wolfteam pvp açılmaz.
Lütfen bu tarz konular da açıp forumu kirletmeyiniz.
-- Wolfteam Nakit -- Wolfteam Kp --Wolfteam alın hilesi.
Arkadaşlar wolfteam nakit , kp hack diye bişi yoktur.
Amaçları sizi kandırmak ve hesaplarınza el koymaktır.
Daha çok kullanılan sonu tr.gg olan web sitelerinden kaçının.
Böyle gereksizce açılan konularının kilitlenmesini arz ederim.
Lütfen artık hackın zararını anlatan konular açmayın.Wolfteam bölümünde olan herkez bu konuyu açmış nerdeyse.İlk o konuyu ben saten açmıstım kaç ay önce.Bundan sonra süreklı tekrarlanmaya ne gereği var ?
Lütfen daha böyle konular açıp forumu kirletmeyin.
Evet hack zararlı doğru diyorsunuz ama bunu kullanan saten olacakları göze almıştır sizin dediklerinize bakmaz.
Buarada sunuda söyliyim siz bu konuları uyarmak için deyil post kasmak için ve yatta artık oyunda hacklı gormek istemediğiniz için açıyorsunuz.
Son kez lütfen böyle konular açıp forumu kirletmeyin !
Açanların konularının kitlenmesini ARZ ederim.
Şimdi Gelelim wolfteam pvp serverlere.
Arkadaşlar bu tür konular açan kişilere inanmayınız sadece post kasmak amaçlı ve sizi kandırmak amaçlı açılan konular bunlar.
Sofnx game dosyalarını satmadan hiç bir şekilde wolfteam pvp açılmaz.
Lütfen bu tarz konular da açıp forumu kirletmeyiniz.
-- Wolfteam Nakit -- Wolfteam Kp --Wolfteam alın hilesi.
Arkadaşlar wolfteam nakit , kp hack diye bişi yoktur.
Amaçları sizi kandırmak ve hesaplarınza el koymaktır.
Daha çok kullanılan sonu tr.gg olan web sitelerinden kaçının.
Böyle gereksizce açılan konularının kilitlenmesini arz ederim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)