Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu siteyi yeni buldum 2 hafta uğraştım ve ödememi aldım 10 dolar. Yeniden başladım ve bu sefer 15 dolar almayı planlıyorum. Ama ödeme dekontunu sizlere daha sonra göstereceğim.
Resimli olarak size aktarıcam.
Bu Benim Ref Linkim :
Bu Refsiz link :
Bölüm 1 = Üye olmak.
Registere tıklıyoruz ve karşımıza bu sayfa geliyor.
Üyeliği tamamlıyoruz. E-mail adresimize gelen activation linkini tıklayıp hesabımızı aktiv ediyoruz. Şimdi geldik nasıl kazanacağımıza. Günlük limitimiz 7 reklam . 7 reklam bize 0.210 cent kazandırıyor. 24 saatte bir reklamlar yenileniyor.Resimdeki sayfaya geliyoruz.
En üsttekine tıklayalım.
Süre dolduktan sonra karşımıza bu resim cıkacak.
Güvenlik amaçlı size bi kaç şey sorcaklar kolay şeyler hemen onu yazıp ''VERİFY'' tıklıyoruz böylece para ekleniyor. 10 doları geçtiğinde parayı paypal hesabımıza yatırabiliyoruz. Minimum 10 dolar. 2 gün içinde yatıyor zaten.
Close diyip kalan 6 reklamıda bu şekilde bitirdikten. Sonra gece 12.00 oldugu an yeni reklam geliyor herhalde tam emin değilim ama öyle.
Resimler alıntı değildir. Emek harcadım bayaa uğrştım yani. Lütfen alıntı diyin caldıgınız zaman
Resimli olarak size aktarıcam.
Bu Benim Ref Linkim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(bu kadar uğraştım resimler için felan üye olursanız sevinirim )Bu Refsiz link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bölüm 1 = Üye olmak.
Registere tıklıyoruz ve karşımıza bu sayfa geliyor.
Üyeliği tamamlıyoruz. E-mail adresimize gelen activation linkini tıklayıp hesabımızı aktiv ediyoruz. Şimdi geldik nasıl kazanacağımıza. Günlük limitimiz 7 reklam . 7 reklam bize 0.210 cent kazandırıyor. 24 saatte bir reklamlar yenileniyor.Resimdeki sayfaya geliyoruz.
En üsttekine tıklayalım.
Süre dolduktan sonra karşımıza bu resim cıkacak.
Güvenlik amaçlı size bi kaç şey sorcaklar kolay şeyler hemen onu yazıp ''VERİFY'' tıklıyoruz böylece para ekleniyor. 10 doları geçtiğinde parayı paypal hesabımıza yatırabiliyoruz. Minimum 10 dolar. 2 gün içinde yatıyor zaten.
Close diyip kalan 6 reklamıda bu şekilde bitirdikten. Sonra gece 12.00 oldugu an yeni reklam geliyor herhalde tam emin değilim ama öyle.
Resimler alıntı değildir. Emek harcadım bayaa uğrştım yani. Lütfen alıntı diyin caldıgınız zaman

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)