xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Güzel bir tecrübe : Mmomt2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslanbeyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kimin çaldığını biliyorsanız Bilişim Suçları Şube Müdürlüğüne şikayet etmenizi öneririm.

Bilmiyorsanız maalesef yapacak birşey yok şahsen bende 2 edit çaldırdım.Ayrıca böyle dolandırılma konuları çok fazla açılıyor, nasıl dolandırıldın diye sordum birkaçına.Anlattıklarından biri:

''Adamın biri SS'ni gördüm diyip kendi sitesini veriyor, resimleri görmek için üye olun yazıyor ve bizim kurbanlarda bunu yiyor sahte panelden üyelik aldığını sanıyor.Bu panellerde İd-Sifre istiyorlar ve bizim akıllı arkadaşlar da yazdığı için de adam anında çarı soyuyor.

Sonrada burda gelip çarım soyuldu diyor.Ve bunları 1 lv çarda yapıyorlar gerçek çarları banlanmıyor...''

Yani bu tür şeylere kanmamak sizin elinizde.Birazda sizin duyarlı olmanız gerekiyor.

----> Ama senin nasıl dolandırıldığını bilmiyorum üstüne alınma yukarıda yazdığım yaygın olarak soyma tiplerinden birisi.

Bildiğim diğer örnekler de +9 kılıcı yere at ama evet hayır deme gibi tipler.Bu numara eskidi ama hala bunlara kanan var.

Yani böyle dolandırılırsanız Adminimizin yapabileceği birşey var mıdır?Şahsen daha soyulma yaşamadım hiçbir oyunda.Bilgisayarınızda keylogger gibi virüsler varsa soyulmanız normaldir.Ayrıca size önerim internet kafe gibi yerlerden bağlanmayın.

İyi forumlar, Bayramın mübarek olsun kardeşim.Reelde başarılar.

Vi®u$;6305624' Alıntı:
Çalındıysa git rapor et arkadaşım.Cevap gelmiyorsa bir bildikleri vardır.Bu bu çalındı diyip bırakıyorum dersen gösteriş yapmış olursun ve yazmış olsanda kimse sana yardım edemez."Kaç kere editim çalındı, bırakıyorum" desen daha iyi olur.. Yinede geçmiş olsun..

Rapor etse ne olacak? İtem iadesi mi var ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri