Merhaba ,
Eskiden speed hack kullandığında kimse oyunu aşağı atıpta ss almaya üşenirdi.
fakat şimdi f9'a bastığında video çekiliyor o yüzden speed hack kullananlar için önemli konu , eğer speed hack kullanırsanız %90 olarak ban yersiniz . O %10'luk oran ise oyuna yeni başlayanlar hiç bilmeyenlerle oynarsanız ban yemezsiniz ama bi teğmen veya teğmen üstü başçavuşlarla falan oynarsanız ban yersiniz . şimdi görüyorsunuz başçavuşlarda bile full set karakter vs.
speed hack kullanırken bunları düşünüp öyle kullanın. benim size tavsiyem envanter hack'tır . ondada ban yeme riskiniz yüksek artık fakat ip gizleme programıyla onuda çözdük . ip gizleme programına ulaşmak için tıklayınız .
iyi forumlar , iyi oyunlar .
Eskiden speed hack kullandığında kimse oyunu aşağı atıpta ss almaya üşenirdi.
fakat şimdi f9'a bastığında video çekiliyor o yüzden speed hack kullananlar için önemli konu , eğer speed hack kullanırsanız %90 olarak ban yersiniz . O %10'luk oran ise oyuna yeni başlayanlar hiç bilmeyenlerle oynarsanız ban yemezsiniz ama bi teğmen veya teğmen üstü başçavuşlarla falan oynarsanız ban yersiniz . şimdi görüyorsunuz başçavuşlarda bile full set karakter vs.
speed hack kullanırken bunları düşünüp öyle kullanın. benim size tavsiyem envanter hack'tır . ondada ban yeme riskiniz yüksek artık fakat ip gizleme programıyla onuda çözdük . ip gizleme programına ulaşmak için tıklayınız .
iyi forumlar , iyi oyunlar .
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Modum siz burda hem hack paylaşıp hemde neden bizleri endişe ettiriyorsunuz acaba ?
Hack kullanan herkes mutlaka birgün ban yer
Olan emeğe olur. En güzeli speed hack kullanmamaktır envanter v.s. bir yere kadar ama speed uçma oyunun dengesini bozuyor
Olan emeğe olur. En güzeli speed hack kullanmamaktır envanter v.s. bir yere kadar ama speed uçma oyunun dengesini bozuyorŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)