- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaşlar geçende arkadaş ile kavga ettik mmotmt2 de ortak dık charı paylaşmadık ve charı silme kararı aldık edit leri ile birlikte editleri para ile almamıştım oyun içi deneymimle para kasarak ve item takas ederek kazandım ismim Poisonous du ve köylerde görülmedim artık ortağım rakibim olarak karşımda oyunda yardımcı olmak isteyen ö.m atarak oyun için ismini sölyebilir.
Serial25
Saçmalık değil mi bu yaptığın? Yani yaptığının cidden saçma olduğunu farketmiyor musun? veya o arkadaşın, farket miyor mu? Alt tarafı oyun, alt tarafı 25 lira, alt tarafı bi kaç editle adam kesip eğleniyorsunuz. Editleri 2 ayrı çara bölüştürür oyununuza devam ederdiniz, boşuna kasmışsınız bu kadar.
- Konular
- 1,188
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 26d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 2,753
- Altın Konu
- 32
- Başarım Puanı
- 344
- MmoLira
- 19,050
- DevLira
- 90
yeri burası değil !
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 41
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saçmalık değil mi bu yaptığın? Yani yaptığının cidden saçma olduğunu farketmiyor musun? veya o arkadaşın, farket miyor mu? Alt tarafı oyun, alt tarafı 25 lira, alt tarafı bi kaç editle adam kesip eğleniyorsunuz. Editleri 2 ayrı çara bölüştürür oyununuza devam ederdiniz, boşuna kasmışsınız bu kadar.
büyük bir fantazi yaptık nasıl ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...