ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kötü Son :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serial25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 857
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar geçende arkadaş ile kavga ettik mmotmt2 de ortak dık charı paylaşmadık ve charı silme kararı aldık edit leri ile birlikte editleri para ile almamıştım oyun içi deneymimle para kasarak ve item takas ederek kazandım ismim Poisonous du ve köylerde görülmedim artık ortağım rakibim olarak karşımda oyunda yardımcı olmak isteyen ö.m atarak oyun için ismini sölyebilir.

Serial25

Saçmalık değil mi bu yaptığın? Yani yaptığının cidden saçma olduğunu farketmiyor musun? veya o arkadaşın, farket miyor mu? Alt tarafı oyun, alt tarafı 25 lira, alt tarafı bi kaç editle adam kesip eğleniyorsunuz. Editleri 2 ayrı çara bölüştürür oyununuza devam ederdiniz, boşuna kasmışsınız bu kadar.

yeri burası değil !

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Saçmalık değil mi bu yaptığın? Yani yaptığının cidden saçma olduğunu farketmiyor musun? veya o arkadaşın, farket miyor mu? Alt tarafı oyun, alt tarafı 25 lira, alt tarafı bi kaç editle adam kesip eğleniyorsunuz. Editleri 2 ayrı çara bölüştürür oyununuza devam ederdiniz, boşuna kasmışsınız bu kadar.

büyük bir fantazi yaptık nasıl ?

Hoşgeldin kardeş iyi oyunlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri