HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk olarak Filezillayı açıp sunucumuza bağlanıyoruz.
Resim ;[/URL] Uploaded with
Swye bağlandıktan sonra ;
Başlangıç levelini ve itemini değiştirmek için ; /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login Bu kodu kopyalayıp uzaktaki site bölümünde /root yazar orayı komple silip boş bıraktıktan sonra bkodu oraya yapıştırıyoruz.
Enter diyoruz.
Sonra dosyalar açılır.
Uzanktan sitenin altında bi kutu daha var orda farklı dosyalar açılacak orda q tuşuna basın qive_basic_weapon dosyasını bulun sonra dosyayı tutup masa üstüne sürükleyin ve yedeği alınmış olsun.
Aldığınız yedeyi başka bir klasöre daha kopyalayın 2 tane olsun.
Masa üstündekini not defteri ile açın.
Bu dosyayı kafanıza göre değiştirip kaydedin. Sonra filezilladaki qive_basic_weapon u silip değiştirdiğimizi oraya atın ve swye Puttyden rebot atıp yeni çarla oyuna girin. İyi eylenceler
+Rep
+Rep
+Rep
Alıntı değildir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/IMG]Swye bağlandıktan sonra ;
Başlangıç levelini ve itemini değiştirmek için ; /usr/game/share/locale/turkey/quest/object/notarget/login Bu kodu kopyalayıp uzaktaki site bölümünde /root yazar orayı komple silip boş bıraktıktan sonra bkodu oraya yapıştırıyoruz.
Enter diyoruz.
Sonra dosyalar açılır.
Uzanktan sitenin altında bi kutu daha var orda farklı dosyalar açılacak orda q tuşuna basın qive_basic_weapon dosyasını bulun sonra dosyayı tutup masa üstüne sürükleyin ve yedeği alınmış olsun.
Aldığınız yedeyi başka bir klasöre daha kopyalayın 2 tane olsun.
Masa üstündekini not defteri ile açın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/IMG]Bu dosyayı kafanıza göre değiştirip kaydedin. Sonra filezilladaki qive_basic_weapon u silip değiştirdiğimizi oraya atın ve swye Puttyden rebot atıp yeni çarla oyuna girin. İyi eylenceler
+Rep
+Rep
+Rep
Alıntı değildir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
kardeş ben filezillayı kurdum fakat kendi siteme girip ayar yapamıyorum benim site hamachili nasıl olacak facebook'dan Resul ErcanLı yazıp ulaşırsan sevinirim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)