HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ya yeter artık. 1 haftadır beklıyoruz. Diyoruz bi aksılık olmustur, olmamıstır, hata vardır... Ama bir haftadan fazla oldu, hala server kapalı. Dedık herhalde bugun acıcaksınız, dediniz ki trojeni bekliyoruz. Trojen actı... Yine yok... Eeeee... Biz daha ne kadar bekliyeceğiz? Basından beri sabır gostermeye calıstım; ama artık olmuyor be kardesım... Yetistireceğiz, yetiştireceğiz derken bi turlu yetismedi bu server. Pc basında bekliyoruz saatlerdir ama hala tık yok...
Tekrar belirtiyorum: Hatalar olabilir, bazı sanssızlıklar olabılır. Ama bizi yetistireceğiz, yetiştireceğiz diye oyalamayın lutfen. Varsa uzun surecek bi problem, soyleyın de ona gore bekleyelım...
Tekrar belirtiyorum: Hatalar olabilir, bazı sanssızlıklar olabılır. Ama bizi yetistireceğiz, yetiştireceğiz diye oyalamayın lutfen. Varsa uzun surecek bi problem, soyleyın de ona gore bekleyelım...
sadece patch siteye yuklenecek..
sorun tr0j3n18 den kaynaklaniyor, belki isi vardir. biraz bardagin dolu tarafindan bakmaya calisin
sorun tr0j3n18 den kaynaklaniyor, belki isi vardir. biraz bardagin dolu tarafindan bakmaya calisin

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...