- Konular
- 294
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 230
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar herkesin yolu açık olsun forumda moderatörlere ayrıcalık tanıyorlar...
sweet_dreams Need For Speed shift sistem gereksinimleri diye konu açmış konu sabitti benim konumda ise need for speed shift ile ilgili herşey vardı admine şikayet ettim benim konumu ordan sildi
Haksızlıklarla dolu bir forum yüksek rütbelililer kendini bişey sanıyo ama bazıları herkes alınmasın beende adminin yaptığı bu olaydan sonra forumu bırakıyorum...
Herkese Güle Güle

sweet_dreams Need For Speed shift sistem gereksinimleri diye konu açmış konu sabitti benim konumda ise need for speed shift ile ilgili herşey vardı admine şikayet ettim benim konumu ordan sildi
Haksızlıklarla dolu bir forum yüksek rütbelililer kendini bişey sanıyo ama bazıları herkes alınmasın beende adminin yaptığı bu olaydan sonra forumu bırakıyorum...
Herkese Güle Güle

- Konular
- 1,781
- Reaksiyon Skoru
- 79
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Haklısın Rütbesi Yüksek olanlar Biraz Aşağlıyorlar...biri Kimsin lan sen ben burda modum hesabı adamı dokuz köyden kovuyo ardından onun arkileride seni istemio nabıyım böle yani
Bence Gitme 
Bence Gitme 
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Doğru normal üyeler hep altta kalıyo
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,150
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,652
- DevLira
- -3
Senin açtığın konuda full oyun download linkleri vardı. Forum kurallarına göre full oyun, crack, serial gibi şeyler paylaşmak yasak. O yüzden silindi konun. Biraz okusanız anlayacaksınızda neyse.
- Konular
- 620
- Online süresi
- 42m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 190
- MmoLira
- -79
- DevLira
- 0
adminim önce sizden özür dileyerek başlayayım.
yaavv tanımadığınız adamlar hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz ki? sweet kendini beğenmiş tavırlar sergileyecek öyle mi?

:ka19:

yaavv tanımadığınız adamlar hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz ki? sweet kendini beğenmiş tavırlar sergileyecek öyle mi?

:ka19:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)