onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Forumu bırakıyorummm!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoRDaK1N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 554
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LoRDaK1N

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
294
Çözüm
1
Online süresi
4m 13s
Reaksiyon Skoru
230
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
165
MmoLira
-11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar herkesin yolu açık olsun forumda moderatörlere ayrıcalık tanıyorlar...
sweet_dreams Need For Speed shift sistem gereksinimleri diye konu açmış konu sabitti benim konumda ise need for speed shift ile ilgili herşey vardı admine şikayet ettim benim konumu ordan sildi
Haksızlıklarla dolu bir forum yüksek rütbelililer kendini bişey sanıyo ama bazıları herkes alınmasın beende adminin yaptığı bu olaydan sonra forumu bırakıyorum...

Herkese Güle Güle

Haklısın Rütbesi Yüksek olanlar Biraz Aşağlıyorlar...biri Kimsin lan sen ben burda modum hesabı adamı dokuz köyden kovuyo ardından onun arkileride seni istemio nabıyım böle yani :) Bence Gitme :)

Doğru normal üyeler hep altta kalıyo

Senin açtığın konuda full oyun download linkleri vardı. Forum kurallarına göre full oyun, crack, serial gibi şeyler paylaşmak yasak. O yüzden silindi konun. Biraz okusanız anlayacaksınızda neyse.

adminim önce sizden özür dileyerek başlayayım.:D

yaavv tanımadığınız adamlar hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz ki? sweet kendini beğenmiş tavırlar sergileyecek öyle mi?

:D:D:ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri