darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

LcW hhahaha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oOoChatLaXoOo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

sayın admin sizde gördünüz LcW birkaç ss koymus.1. si bnm nnjamla konurken bazı yeri almamıs ayrıca bn orda hırsızlık yptım demiorum açıklama yapmaya
çalışıorum
:)

gelelim pazar alanına.Ben 5iktası satıcam die konuyu nezaman açmışım bi bakrmsınız xD.Sonra 5iktası bırakmayı vazgeçtim.Sonra Demiş scream loreal die.herkes oyundan oOoScreaMoOo buna bnzer bi adı war konusabilir.Kendisi Loreal degildir :) .

işte bu tür yalancılara tek birşey sölemik istiyorum.Kendi çirkefligini örtmek için yapamıcayacıgı hiç birşey yok.Ben konıtı koyuuyorum onun koyduklarını bi okuyun :) .

Şunuda ekliyim tüm TUGRA ile konusabilrisiniz biri diyemz ChatLaX hırsız diye.
Millet bnden 1m isterse bn 10m veririm lafını yapmam.Edit lazım olur wslik veririm çalarlar bazen agzımı açmam.Sonra birkaç şrefsiz yüzünden bana ifitiralar atılıyor.Ama artık bu son konum artık ne konu ne ss ne pazar alanında konu hiç birini açmıcam bu gibi insanlarla ugrasmak bni sadece sinir eder xD

galiba zamanında çok koymusuz şimdi acısını çıkartmaya çalışıyorum.

denir yha ağaçtan maşa aptaldan paşa olmaz aynen bu... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri