Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

slm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan esat2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 753

esat2121

Level 2
Üye
Konular
14
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ChatLaX 4ever Love

ChatLaX
ChatLXShamaN
5iktasninja
5iktas
SaDaKaT06
Adlı hırsız çarlar hırsız olduğunu ortaya sürdüm evevet bir çok kez ama foruma baskılı bi şekilde yayınlamadım.
http://www.turkmmo.com/venus-pazar-alani/1423897-99lwl-kraliyetli-savasci-5iktas.html burda benimde kanıtım var diyo :D kendini ele veriyo geri zekalı +savaçısını stamadığını ida ediyor evet o öyle diyor . ama o savaçısını oOScReaMOo(LoreaL) SATI VE DAHA SONRA MSNDEN AKTERNATİF E POSTADAN GERİ ALDI ÇOÇUĞUN EDİTİNİ HEPSİNİDE ÇARA ATMIŞKEN ALDI. sonra
Loreal adlı sura hırsız diye bağırdı. her yerde sonra chatlax ona verecem editini demiş özür dile demiş buda dilemiş .kanıtım var diyo bu chatlax serveri güvenilir olrak trde venuste çar çalıcak. ben kanııtım var .ss lara sitelere dikatli bakalım savaçısını nasılda satıyo ve geri kulanabiliyo BU arada chatlax koçum alsana kanıt iftirayla olmaz.

yazıkkk bn orda hırsızım demiorum bu 1 xD
2.si paar alanında ewet 5iktası satıcam dedim ama sonra vazgeçtim ndnmi?
beringle lanedly bilior dediler suralar cift el yok onu tkrr kullnmaya basladım oyuzden satmıorum diyemedim xD.Unuttum
ayrıca hayatım boyunca m2 hayatım boyunca kmseyi soymadım.

bering bni oyundan tanır kndisine sorun tüm editlerini bile wercek kadar güwenir bnde ona.Lanedliynn 10 tane sura editi war hepsini aldım 1gün bnde kaldı burun sorun almışmıyım..Yanlızdost27 bnm JEC adlı çarımı aldı düşedi eidtle sorun bakım soymusuym.CixJojJuk nnja istedim nnjasını wericekti sonra istemedim.

Bu kiilere sorabilir adminler görüceşebilir...

SEnn gibi doldnırıclar yüzünden oyunn çivisi çıktı yazık...

ve ayrıca o satmayı olayınıı taaaa nezman açmışım konuuy bi bakın xD

ayrıca scream loreal degil avanak xDD oyundaki herkes sorabilir xDDD

Koçum sen satın. yalan söyleme satıldı diyen ki lan bide üste çıkııyo

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri