darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

:) Yuh :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oOoChatLaXoOo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 296
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ChatLaX 3gün yine ban yedi 27.08.2011 tarihinde :) .

ilk önce 15 gün yedim kendi kendimi banlattım
sonra 3 gün yedim yine kndi ss emde kendimi banlattım
sonra suanda kıçında kına yakan mutluoldunmu ya dönek dedik die 3gün yedim pes diyorum :) .Yani anlıyamdıgım iş şu arkdaslar dogruları söylemek suçmu yha :) .Adam dönek bu belli.Önce TUGRA ya geçiyor sonra VIP.

Sonra benle arkdas numarasına girip lanetlimi istiyor vermeyince trip atıp sözde beni rezil etmeye çalışıyor :) .Şu onda 4 köşe olduguna eminim ama bnm umrumda değil :) .ama şunu diyorum

sırf dönek dedim die 3 gün ban atıyorsanız k.b ama pes.Ve bu fikrime katılan çok kişi var.:ka24:

Ayrıca dönek demek hakret değildir.Hakaret diyenler googleye dönek yazsın vikipedi çıkıcak okusun!!

işte bu gibi adamlara hak vermenizi kınıyorum ve çarım açılınca gelen pmleri ... micem zaten LcW DemirnKanKaS MutluOldunmu TRiBaL ı adamdan saymıyorum :) .Zaten Demirkankas harici hepsi hırsız :) .Bunu sadece ben değil. Tüm TUGRA artık x3HaNeDaNx biliyor :) .Sizden Banımı açmanız için yalvarıcak kadar gurursuz halsiyetsiz deilim mrk etmeyin.Zaten ticklerimde bunu belirttim.Ama çarımı açmanızı arz ediyorum.....:ka19:

Hırsız Sensın LoreaL Editlerini Bız Calmadık Kocum Ayık oL Seni Banlattıgım Icın Cok Mutluyum BU 1 ha 2. side Ben Hangı Loncaya Gelcemı Sanamı SorucamLan Ben TUGRAYA ALİ ABİ İCİN GELDIM VE 2 GUN SONRA CARIMIN BANI ACILDI VE ESAS CARIMA GECTIM AKILI BUNDAN SONRADA

polemik yaratmanıza gerek yok :) banın ile ilgili bi itirazın varsa destek.mmomt2.com adresine ticket atabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri