Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyunda Milletle Ws Atıyorm Yatıyolar Hemen Hile Var Diyorlar Bıktım Artık Belki 1 Sene Sonra Gelirim MMOMT2 Kapanmazssa Tabiki de Hepinize İyi Oyunlar,iyi Forumlar. :f52::f52::f52::f52::f52::f52::f52:
oyunu yanlış söylemeyim 6-7 ay önce bıraktım
ve 1 ay kadar önce tekrar başlama isteği doğdu ama görüyorum ki aradan geçen okadar süre zarfına rağmen gelişme kat edememiş ve hala gerilemeye devam eden bir pvp görüyorum.
m2-tr de neden böyle değil alt yapılarınız aynı türkayla konuşsa emrah abi düzeltir aslında.
Database'yi 2 ye bölmek gibi mesela ?
ve 1 ay kadar önce tekrar başlama isteği doğdu ama görüyorum ki aradan geçen okadar süre zarfına rağmen gelişme kat edememiş ve hala gerilemeye devam eden bir pvp görüyorum.
m2-tr de neden böyle değil alt yapılarınız aynı türkayla konuşsa emrah abi düzeltir aslında.
oyunu yanlış söylemeyim 6-7 ay önce bıraktım
evt kask fialnda dönüşşe güzel olur
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)