Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Son bilgileri Paylaşıyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan .d.d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 345
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.d.d

Level 1
Üye
Konular
18
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mrb arkadaşlar bu yazıyı sonuna kadar okuyunuz ve bana benim gibi düşünenlere hak vereceksiniz...Mantıklı düşünürsek bakıma giren bir sw yada herne ise 2-3 en fazla 4 gün sürer ayrıca sürekli olarak yapılan duyurularda bahaneler vardır... elektirik kesintisi oldu dosyaları sildik ynlışlıkla ve şimdide trojen diye bir kişi ortaya attılar böyle birinin varlığından bile emin değilim öylee birisi olsaydı troj3n18 denen o kişi çoktan siteden uzaklaştırılmış gereği yapılmış ve bir açıklama gelmiş olurdu ama ortada böyle bir açıklama dahi yok... Peki oyun kapanmışsa bize needen söylemesinler açıklayayım sizlere...Bazı oyuncular bu oyuna paralar yatırdı ve karşılığında itemler aldı bu sw kapanırsa ki kapandı bu paralar boşa gider itemler yok olacağı için bu kendilerine admin gm vs diyen kişilerin hiçbir resmi belgesi olduğunu sanmıyorum neticede teknik bilgiye ve bu tür donanımlara sahip olanlar bir sw açabilir kendilerinide admin gm diyebilirler bu çok kolaydır bu kişiler sw kapansa biile bize duyurmazlar çünkü paraları geriye ödeyemezler yada ödeyemezler...Yada başka bir ihtimalle TURKUMMO formuna pek çok konu online üye kazandırmak amaçlı oyun açılmıyo ola bilir ama bu durumda her türlü biz haklıyız... saygılarımla OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER (((benimle aynı düşünen insanlar yorum yazsınlar))) Tek Bildiğiniz Konu Kilit Neden Peki???===BUNLAR GERÇEKLER;);););););)

sacma sapan yorumlar yapmayin bole buyuk bi forumun admininden bole seyler beklemeniz bile ayip !!

adamlar söylüyor size parasını istiyene geri gönderecegiz siz daha ne konusuyorsunuz gönderdiysen para bildirimde bulun gönderirler paranızı yeter artık saçma salak konusuyorsunuz...

kardeşim sanada hak veriyorum ama oyunun açık kalmasıda para sitenin açıkkalmasıda para hadi diyelim 50 kişi aldı 20 tlden hesapla 100 lira bunun çogu sv ye gidio

Oyuna para yatırdıysan gönder hesap bilgilerini hemen geri ödeme yapayım. Tekrar söylüyorum herkesi kendiniz gibi küçük düşünüyor sanmayın. Yeter artık bişeylere kimseyi inandırmak zorunda değiliz. Server illaki açılacak merak etmeyin. Eğer oynamayacaksanız açıldığında foruma yazmayın. Oynamayı düşünüyorsan beklemekten başka yapabileceğin bişey yok.

TEKRAR SÖYLÜYORUM DOLANDIRICI OLDUĞUMUZU DÜŞÜNEN VARSA OYUNA PARA YATIRDIYSA GEREKLİ BİLGİLERİ GÖNDERSİN DERHAL GERİ ÖDEMESİNİ YAPALIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri