Evet Arkadaslar Baslıkta Dedım Gıbı Hacker Samuphx Yenı Bır Hackle Gelıyor
Uuzun Süredir Çlıstıgı Bu Hackı Tek Basına Yapamadı Ve Hacker leri Toplayıp Grup Olusturdular Hackın Adı Ve Ozellikleri
WHTP1 Hackımızın adıdır Hack Deneme Surumudur Tam Versıyon Paralıdır Özellikleri Bütün Karakterler 500 Nakitlik ekipmanlar (Paralı Sürüm De 900 n Lik Vardır) Seçmeli Envanter Cs Deki Gibi Auto Aim Vardır Wall Hack Renklı Degıl Duvarlar Şeffaf Gozukur Ben Size Deneme Sürümünü Samuphx Den Alıip Bu Baslıgta Paylasıcam Bekleyin !!!!
Uuzun Süredir Çlıstıgı Bu Hackı Tek Basına Yapamadı Ve Hacker leri Toplayıp Grup Olusturdular Hackın Adı Ve Ozellikleri
WHTP1 Hackımızın adıdır Hack Deneme Surumudur Tam Versıyon Paralıdır Özellikleri Bütün Karakterler 500 Nakitlik ekipmanlar (Paralı Sürüm De 900 n Lik Vardır) Seçmeli Envanter Cs Deki Gibi Auto Aim Vardır Wall Hack Renklı Degıl Duvarlar Şeffaf Gozukur Ben Size Deneme Sürümünü Samuphx Den Alıip Bu Baslıgta Paylasıcam Bekleyin !!!!
helal olsun kimi kandırıon yerden gelme adamları sizn gibiler compuetrim cöküodu joygame akkılıda karekteri bedavaya verecek ?????
Kardeş Acaba Ne Zaman Paylaşıcaksın Ve De Bu Hile Windows7 32 Bitte Çalışıyormu Benim İşlemde Hileler Çalışmıyor Çok Nadiren Çalışıyor Bi Wall Hack Vardı Oda Kalktı Çok Şanssızım Kesin Tarih Sölersen İyi Olur!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...